Home Κορωνοϊος ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Χιλιάδες θάνατοι από τον “Κοραναϊό” της Αγγλίας θα εξαφανιστούν από τα επίσημα αρχεία!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Χιλιάδες θάνατοι από τον “Κοραναϊό” της Αγγλίας θα εξαφανιστούν από τα επίσημα αρχεία!!!

by _
0 comment 228 views

Copyright Christopher Furlong/2019 Getty Images

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΕΞΕΤΕΘΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!! Χιλιάδες θάνατοι από τον “Κοραναϊό” της Αγγλίας θα εξαφανιστούν από τα επίσημα δημόσια αρχεία!!!


Χιλιάδες θάνατοι «κορωνοϊού» που είχαν καταγραφεί στην Αγγλία αναμένεται να αφαιρεθούν από τα επίσημα αρχεία μετά από επείγουσα ανασκόπηση σχετικά με «ελαττώματα καταμέτρησης».

Τον περασμένο μήνα, ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ματ Χάνκοκ, διέταξε μια επείγουσα ανασκόπηση του τρόπου με τον οποίο υπολογίζονταν οι ημερήσιοι θάνατοι κοροναϊού στην Αγγλία, αφού ανακαλύφθηκε «στατιστικό ελάττωμα».

Οι επιστήμονες “σήμαναν τον συναγερμό” αφού διαπίστωσαν ότι, όποιος δοκιμαζόταν θετικά στον δήθεν κορωνοϊο, ανάρρωνε και αργότερα πεθαίνε από άλλες αιτίες, συμπεριλαμβανόταν στους αριθμούς της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας – ακόμα και αν αυτός πέθαινε αφού παρασυρόταν από λεωφορείο μήνες αργότερα.

Σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να αναρρώσει ποτέ από τον ιό και όλα τα δήθεν “επιβεβαιωμένα 265.000 κρούσματα” της Αγγλίας θα προστεθούν τελικά στον αριθμό των νεκρών! Αυτό το ανέφερε και η εφημερίδα “The Sun”. Η κυβέρνηση Τζόνσον υπόσχεται όμως ότι θα αλλάξει τώρα αυτήν την απατηλή πραγκτική…

Περισσότερα εδώ >> https://newspunch.com/thousands-of-englands-coronavirus-deaths-to-be-wiped-from-official-records/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΚΟΡΩΝΟΪΟ!!!…

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προσπαθούσαν να στήσουν ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ στην Αγγλία λόγω «κορωνοϊού» & τους έπιασε στα πράσα ο κόσμος!

LOL !!! Ο κορωνοϊός… χτύπησε το στέμμα! “Νεκρή” πριγκίπισσα από τον “φονικό ιό”. Ήταν…86 χρονών. ΕΛΕΟΣ!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Το Ηνωμένο Βασείλιο ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ πλέον ως μολυσματική ασθένεια υψηλού επιπέδου τον κορωναϊό!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr