Home Greek News Ιδού ο ανατριχιαστικά προβλεπτικός πίνακας του 1962 που λέγεται “Η Ζωή το 2022” που μοιάζει με αυτά που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ!!!

Ιδού ο ανατριχιαστικά προβλεπτικός πίνακας του 1962 που λέγεται “Η Ζωή το 2022” που μοιάζει με αυτά που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ!!!

by _
0 comment 432 views

Αυτή είναι μια απεικόνιση του πώς θα μοιάζει ο κόσμος το 2022 που είχε δημοσιευθεί από ένα ιταλικό περιοδικό το 1960 !!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αφιερωμένο στον κο…ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΪΔΗ

Οι κρυφοί εξουσιασταί του κοσμου τούτου σοι λέγουσι τι έχουσι εν τω «γίγνεσθαι» δια τον κόσμο πριν ακόμη συμβεί. Τούτο λέγεται προγνωστικός προγραμματισμός και μόνον «θεωρία συνωμοσίας» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά μια συνωμοσία…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ που γίνεται εις βάρος πάσης της ανθρωπότητος!!!

Ο ακόλουθος πίναξ λοιπόν είναι του κου Γουόλτερ Μολίνο (Walter Molino), ζωγραφισθέν το 1960 με τον τίτλον: Η Ζωή το 2022. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ….

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο μας που επιβεβαιώνει 100 τοις 100 την παραπάνω αποκάλυψιν μας….

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού το δόλιο σχέδιο του Ινστ. Ροκφέλερ που είχε προβλέψει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ την πανδημία του ψεύτο- κορωνοϊού!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr