Home ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΚ: Η Ρωσία δίνει μεγάλη κάλυψη στο Ισραήλ για την ΠΥΡΗNIKH επίθεση που έκανε κατά του Λιβάνου στην Βηρυτό!!!

ΣΟΚ: Η Ρωσία δίνει μεγάλη κάλυψη στο Ισραήλ για την ΠΥΡΗNIKH επίθεση που έκανε κατά του Λιβάνου στην Βηρυτό!!!

by _
0 comment 248 views

ΣΟΚ: Η Ρωσία δίνει μεγάλη κάλυψη στο Ισραήλ για την ΠΥΡΗNIKH επίθεση που έκανε κατά του Λιβάνου στην Βηρυτό!!!

Την έκρηξη την είχε αρχικά αποκαλέσει…ΕΠΙΘΕΣΗ ο Τράμπ, αλλά εχθές, αναγκάστηκε να…ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ…!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώρα το αποκλεισιτκο μας άρθρο με τίλτο «ΒΟΜΒΑ»: Έριξε πυρηνικό όπλο στη Βηρυτό το ΙΣΡΑΗΛ!!! Νέφος ακτινοβολίας σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, Ελλάδα και Ευρώπη!!! για να καταλάβετε την όλη ιστορία την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πίσω από την έκρηξη…

Σύμφωνα τώρα με το σάιτ veteranstoday.com….

593 πόδια κατά πλάτος σε στερεό βράχο, μόνο ένα πυρηνικό όπλο μπορεί να το κάνει αυτό

Η Βηρυτός δεν είναι χτισμένη πάνω στην άμμο, είναι χτισμένη πάνω σε βράχο. Σήμερα, υπάρχει ένας κρατήρας πλάτους 593 μέτρων μέσα από τον συμπαγή βράχο του λιμανιού της Βηρυτού. Τίποτε δεν μπορεί να το κάνει αυτό, σχεδόν τίποτε.

Ακόμη και ένα τυπικό πυρηνικό όπλο δεν θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιου είδους ζημιές. 12000 τόνοι νιτρικού αμμωνίου δεν θα το έκαναν επίσης αυτό, αλλά, όταν ορισμένοι προσπαθούν να πλαστογραφήσουν την ανθρώπινη ιστορία, παραλείπουν να ρωτήσουν τους εμπειρογνώμονες κατεδάφισης κτηρίων, κτλ., και αυτό, εν προκειμένω, είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΝ.

Συνιστούμε στους περίεργους αναγνώστες να επωφεληθούν από τον πλούτο του υλικού για τους πυρηνικούς δοκιμαστικούς κρατήρες που υπάρχει σε όλο το διαδίκτυο.

Πού να ξεκινήσουμε. Η αηδία είναι ένα καλό ξεκίνημα. Ο Λίβανος ζήτησε βοήθεια από τη Ρωσία και του την έδωσε. Ας είμαστε σαφείς, το Ισραήλ είχε απειλήσει, μόλις 5 ημέρες πριν την ΕΠΙΘΕΣΗ εκεί, να ανατινάξει τις «υποδομές του Λιβάνου». Έφυγε πλέον το λιμάνι της Βηρυτού. Τελεία και παύλα.

Έχει δημιουργηθεί ένα δράμα, μια ιστοριούλα από τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, για ένα “διαρρηγμένο” πλοίο και ένα ξεχασμένο φορτίο που “αντιπροσώπευε” τη μεγαλύτερη έκρηξη που χτυπησε ποτέ στη Μέση Ανατολή, ακόμη μεγαλύτερη από την πυρηνική επίθεση κστά της Δαμασκού του 2013 ή τις πολλαπλές τακτικές πυρηνικές επιθέσεις στην Υεμένη.

Αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη στην πραγματικότητα. Δεν υπήρχαν διαρροές κανενός πλοίου, δεν υπήρχε αποθήκη λιπασμάτων σίγουρα όχι στη Βηρυτό όπου, αν υπήρχε, θα είχε κλαπεί σε ώρες για άλλους δόλιους σκοπούς. Τίποτα δεν είναι ασφαλές στη Βηρυτό, ένα μέρος που έχει βομβαρδίσει ξανά και ξανά διαχρονικά το Ισραήλ, όπου οι άνθρωποι ζουν δεκαετίες σε βομβαρδισμένα σπίτια, ενώ οι ουρανοξύστες ανεβαίνουν συνέχεια δίπλα.

Αυτός είναι ο Λίβανος, το απόλυτο αποτυχημένο κράτος. Θέλεις να πιάσετε τη Χεζμπολάχ; Απλά ρίξε κάνα δυνατό πυρηνικό όπλα κατά της Beirut (Βηρυτού). Και στην πραγματικότητα, τους Λιβανέζους τους βομβαρδίζει συνέχεια από το 2006 οι Ισραηλινοί!!!

Στην πραγματικότητα, το Ισραήλ πετά τα πολεμικά του αεροπλάνα πάνω από το Λίβανο, πάνω από τη Βηρυτό, 24 ώρες την ημέρα, ενώ εκτοξεύει πυραύλους κατά της Συρίας, χρησιμοποιώντας τον απροστάτευτο εναέριο χώρο του Λιβάνου για να τους προστατεύσει από τα αντίποινα, αυτό και τη φυλική σχέση μεταξύ Νετανιάχου και Πούτιν.

Τώρα η Ρωσία ισχυρίζεται ότι εγκατέλειψαν ένα πλοίο με λιπαντικά που είχε εκραγεί, το οποίο ανέφερε τόσο στο Sputnik όσο και το RT με συνεντεύξεις με το πλήρωμα. Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ τέτοιο πλοίο. Ένα πλοίο υπέστη ζημιά, αλλά δεν εξατμίστηκε, απλώς υπέστη ζημιά. Η Ρωσία έσπευσεν εις βοήθειαν του Ισραήλ.

Λίγο αργότερα, άρχισαν να εμφανίζονται φωτογραφίες ενός τόνου σάκων νιτρικού αμμωνίου, η ίδια φωτογραφία, δημοσιευμενη πρώτα από τρολ και τώρα σε εφημερίες σε όλο τον κόσμο, έδειχνε αποθήκευση λιπασμάτων 7 ετών που διατηρείται σε εγκατάσταση αποθήκευσης τροφίμων όπου κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομο.

Το πρώτο μας τηλεφώνημα ήρθε από τον Λίβανο. Ένας Λίβανος στρατηγός που μας είπε ότι δέχτηκαν επίθεση, πρώτα από ένα ισραηλινό περιπολικό πλοίο που έπληξε την αποθήκη του λιμένα με έναν αντιπυραυλικό πύραυλο, και μετά από ένα F 16. Ο όρος που χρησιμοποιούσαν ήταν «τακτικό πυρηνικό όπλα».

Στη συνέχεια, ήλθαμε σε επαφή με τον ΔΟΑΕ (Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας) που ανέφερε μια «εκδήλωση σχάσης» στην «Ανατολική Μεσόγειο». Δημοσιεύσαμε επίσης τα στοιχεία τους.

Γνωρίζουμε ότι η παρουσία των μυστικών πληροφοριών της Σαουδιακής Αραβίας στη Βηρυτό, και είναι πολύ ισχυρή εκεί. Έχουν και μια τεράστια πρεσβεία κοντά στο Ground Zero (σημειο μηδεν). Αυτοί, οι Σαουδάρεβες, ήλθαν απευθείας σε επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ για λόγους που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά.

Ανέφερε την αλήθεια ο Τράμπ ότι αυτό που έγινε στην Βηρυτό πρόκετια για ΕΠΙΘΕΣΗ και ΟΧΙ «ατύχημα». ΚΙ ΟΜΩΣ, εχθές και σύμφωνα με το FOX NEWS, ο κος Τράμπ, όλως περιέργως, άλλαξε την γνώμη του επ’ αυτού και συμπαρατέχθηκε με την «επίσημη» προπαγανδιστική γραμμή των ΜΜΕ για αυτό. Για φανταστείτε. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΜΩΣ;;; Ίσως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως με το που χαρακτήρισε ο Τράμπ την έκρηξη ως…ΕΠΙΘΕΣΗ, έπεσαν πάνω του μετά οι…ΕΒΡΑΙΟΙ αποκαλώντας τον…«ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ»;;; ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΤΣΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ;;; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ»;;;  Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ…ΚΡΥΨΟΥΝ;;;…

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ…ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ…ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΔΟΣ ΣΤΗΝ….ΒΥΡΗΤΟ…!!!….

-Πηγή  >> https://www.veteranstoday.com/2020/08/06/after-report-on-the-nuclear-attack-on-beirut-an-intel-drop-intel-drop-is-a-vt-copyright/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr