Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Βόμβα μεγατόνων: Ο Χίτλερ ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ που υπηρέτησε ΠΙΣΤΑ τα σχέδια των ΕΒΡΑΙΩΝ όλη τη ζωή του!

Βόμβα μεγατόνων: Ο Χίτλερ ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ που υπηρέτησε ΠΙΣΤΑ τα σχέδια των ΕΒΡΑΙΩΝ όλη τη ζωή του!

by _
0 comment 523 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Χίτλερ ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ που υπηρέτησε ΠΙΣΤΑ τα σχέδια των ΕΒΡΑΙΩΝ όλη τη ζωή του!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 10 Απριλ, 2019 | 13:47πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Στο αποκαλυπτικό του βιβλίο με τίτλο «Αδόλφος Χίτλερ: Μπολσεβίκος και Κομμουνιστής» (Adolf Hitler: Bolshevick and Communist), ο συγγραφέας Christopher Jon Bjerknes μας αποκαλύπτει αλήθειες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ που έρχονται να «ανατρέψουν» όλα όσα μας έχουν διδάξει εδώ και χρόνια οι σύγχρονοι ιστορικοί. Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ΠΟΛΛΑ σχετικά με όλα τα ΨΕΜΑΤΑ που μας έχουν πει εδώ και πολλές δεκαετίες οι καθεστωτικοί ιστορικοί που το μόνο που έχουν καταφέρει να κάνουν είναι να ακολουθάνε ΠΙΣΤΑ την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ των ΕΒΡΑΙΩΝ σχετικά τόσο με τον Χίτλερ όσο και όλα όσα συνένησαν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Π.χ., Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα που έχουν δημοσιεύσει από τούτο το βήμα…

Στο πρόλογο του βιβλίου του διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά…

Ο τόμος ‘Α μιας προγραμματισμένης σειράς που καταρτίζει βουνά αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων σπασνίων πηγών και νέων μεταφράσεων, για να εξηγήσει:

Γιατί ο Χίτλερ έκρυψε το γεγονός ότι εργάστηκε για την επαναστατική κυβέρνηση του Kurt Eisner και ήταν εκλεγμένος σύνδεσμος και προπαγανδιστής των Κομμουνιστικών Στρατιωτικών Συμβουλίων της Βαυαρικής Σοβιετικής Δημοκρατίας.

Γιατί ο Χίτλερ ήταν κομμουνιστής πληροφοριοδότης, πράκτορας μυστικών πληροφοριών και κατάσκοπος του Reichswehr.

Γιατί ο λοχαχός Karl Mayr και ο στρατηγός Erich Ludendorff επέλεξαν τον ηγέτη τους τον δεκανέα Adolf Hitler να ηγηθεί ενός αντισημιτικού και αντι-μπολσεβίκικου εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος και πώς τον μετέτρεψαν σε έναν αρσενικό «Ιωάννα της Λωραίνης», επικίνδυνο δημαγωγό και φιλοπόλεμο δικτάτορα.

Γιατί ο Χίτλερ διείσδυσε στο Γερμανικό Εργατικό Κόμμα, άλλαξε το όνομά του στο Εθνικό Σοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα και αντικατέστησε τον αρχηγό του Αντόν Ντρέξλερ.

Γιατί ο Χίτλερ άφησε τους Βρετανούς να δραπετεύσουν στο Dunkirk,

Γιατί έχασε τη μάχη της Βρετανίας και γιατί αντιτάχθηκε στη Επιχείριση “Sea Lion” («Θαλάσσιος Λέων»).

Γιατί ο Χίτλερ συνεργάστηκε με τη Σοβιετική Ένωση και την επιτέθηκε στην συνέχεια εξασφαλίζοντας έτσι τη δική του ήττα.

Γιατί ο Χίτλερ ήθελε το Lebensraum στην Ανατολή ως χώρο διαβίωσης για τους νεκρούς Γερμανούς στρατιώτες του.

Γιατί ο Χίτλερ άφησε τον Hermann Goering να χάσει σκόπιμα τον πόλεμο που είχε βοηθήσει τον Χίτλερ να ξεκινήσει σκόπιμα εξ αρχής.

Γιατί ο Χίτλερ θυσίασε επανειλημμένα τους στρατιώτες του στους Σοβιετικούς και παρείχε στον Στάλιν προειδοποίηση για τα σχέδιά του.

Γιατί ο Χίτλερ αρνήθηκε να διαπραγματευτεί μια ειρήνη στο τέλος του πολέμου και αντίθετα εξέδωσε το διάταγμα Νέρωνος ζητώντας την αυτοκτονική καταστροφή της Γερμανίας από τους Γερμανούς.

Βρείτε τις απροσδόκητες απαντήσεις σε αυτά τα αμέτρητα αστεία θέματα στο “Αδόλφος Χίτλερ: Μπολσεβίκοι και Σιωνιστές”.


Αυτό τώρα που ακολουθεί είναι μια μαγνητοφώνηση ενος βίντεο από το επίσημο κανάλι Yotube του κ Bjerknes, cjbbooks

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν φασίστας που ξεκίνησε την καριέρα του εναντίον των Εβραίων και του κομμουνισμού. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Ο Χίτλερ ήταν ένας αφοσιωμένος κομμουνιστής και εθνο-σοσιαλιστής. Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ «φασίστας».

Ο Μουσολίνι ήταν ο φασίστας εδώ και, όπως ο Χίτλερ, ήταν ένας ασκρο-αριστερός σοσιαλιστής-επαναστάτης. Ο Μουσολίνι ήταν ο πιο ριζοσπαστικός σοσιαλιστής σε όλη την Ιταλία.

Τον φασισμό τον σχεδίασε η φίλη του Μουσολίνι, Margherita Sarfatti (Μαργαρίτα Σαρφάτι), που έτυχε επίσης να είναι…ΕΒΡΑΙΑ.

Ο Χίτλερ δεν ξεκίνησε τη σοσιαλιστική καριέρα του, ΟΥΧΙ πολεμόντας τους σοσιαλιστάς Εβραίους, αλλά αγωνιζόμενος…ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ! Ήταν ένας εκλεγμένος σύνδεσμος προπαγάνδας των συμβουλίων των σοβιετικών στρατιωτών που υποστήριζαν τον Εβραίο επαναστάτη Kurt Eisner στη Βαυαρία της Γερμανίας, όταν ο Eisner ανέτρεψε τότε τον βασιλέα Λουδοβίκο τον 3ο και κατέστρεψε τη βαυαρική μοναρχία.

Ο Eisner δολοφονήθηκε στη συνέχεια από τον Anton Graf von Arco auf Valley. Ο Γερμανός ευγενής δολοφόνησε τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας κ. Kurt Eisner, τον πρώτο δημοκρατικό πρωθυπουργό της Βαυαρίας, στις 21 Φεβρουαρίου 1919.

Ο Χίτλερ είχε διαδηλώσει στη νεκρική πομπή του Eisner. Φορούσε ένα μαύρο περιβραχιόνιο για να θρηνήσει τον θάνατο του Eisner και ένα κόκκινο περιβραχιόνιο για να δείξει την αφοσίωσή του στο σοβιετικό σοσιαλιστικό κίνημα.  Είχε εκλεγεί, για τη δεύτερη φορά, σύνδεσμος προπαγάνδας των συμβουλίων των σοβιετικών στρατιωτών. Εκτέλεσε επίσης αυτό το καθήκον στους Εβραίους Κομμουνιστές και Αναρχικούς. Με άλλα λόγια, ο Χίτλερ είχε αφιερωθεί στη λενινιστική, βαυαρική, σοβιετική δημοκρατία ενώ εργαζόταν ταυτόχρονα ως κομμουνιστής προπαγανδιστής!

Ο προσωπικός φωτογράφος του Χίτλερ, Heinrich Hofmann, φορούσε επίσης ένα κόκκινο περιβραχιόνιο σε υποστήριξη των Σοβιετικών. Απέκτησε δημοσιογραφική εξουσιοδότηση από τους Μπολσεβίκους και έτσι τράβηξε πολλές φωτογραφίες από την Επανάσταση στη Ρωσία. Ήταν αυτός που είχε φωτογραφίσει τον Χίτλερ στην κηδεία του Eisner.

Ο οδηγός (σοφέρ) του Χίτλερ, ο Joseph Dietrich, ο οποίος αργότερα έγινε ο στρατηγός των Waffen SS και επικεφαλής του Leibstandarte, ήταν αρχικά ο πρόεδρος του Συμβουλίου Σοβιετικών Στρατιωτών το Νοέμβριο του 1918, οπότε ο Kurt Eisner είχε ανατρέψει τον βασιλέα Λουδοβίκο τον 3ο και τη Μοναρχία των Wittelsbach.

Πριν γίνει ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου “25 σημεία των μαρξιστών του ναζιστικού κόμματος”, ο Gottfried Feder έστειλε την σοσιαλιστική οικονομική πρότασή του απευθείας στον Kurt Eisner έφ’ έλπίδι ότι θα τις υιοθετήσουν οι Βαυαροί επαναστάτες!

Αυτοί δεν ήταν οι μόνοι κομμουνιστές κοντά στον Χίτλερ. Κι ο Joseph Goebbels είχε δηλώσει κομμουνιστής και είπε ότι ο Λένιν ήταν ο μεγαλύτερος άνθρωπος που έζησε ποτέ μετά τον Φουρέρ!  Οι δύο γυναίκες που ερωτεύτηκε περισσότερο ο Ιωσήφ Γκόμπελς ήταν Εβραίες! Ήθελε να παντρευτεί την Else Janke, αλλά κατέληξε να πάρει την Magda de Friedlander.

Οι δύο αγαπημένοι καθηγητές του Goebbels στο πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης ήταν Εβραίοι!

Πολύ υποστηρικτές του Χίτλερ (Anton Drexler, Ernst Vern, Hermann Esser) ήταν ακροαριστεροί σοσιαλιστές!

Δείτε τώρα το βίντεο!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr