Home Greek News Ο Χρυσοχοΐδης λέγεται…Κοεμτζόγλου…!!! ΙΔΟΥ το επίθετό του το….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ…!!!

Ο Χρυσοχοΐδης λέγεται…Κοεμτζόγλου…!!! ΙΔΟΥ το επίθετό του το….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ…!!!

by _
0 comment 328 views

Ο Χρυσοχοΐδης λέγεται Κοεμτζόγλου

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Δείτε τι προβλέπει ο νόμος Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη! Στροφή 180° & Άσυλο “Express”! ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!» και θα καταλάβετε…ΠΟΛΛΑ για τον κο…ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ και το ΓΙΑΤΙ αυτός κάνει ότι κάνει με τους…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, κάτι το οποίον ΣΙΓΟΥΡΑ ευχαριστεί τους….ΤΟΥΡΚΟΥΣ….!!!….

Κοεμτζόγλου λέγεται ο Χρυσοχοΐδης!..Άλλο ένα μπουμπούκι που άλλαξε το ΤΟΥΡΚΙΚΟ όνομά του..

Μινέϊκο…Τούρκογλου…Κοεμτζόγλου…
Απορεί κανείς γιατί είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ;Αποκαλυπτικό βίντεο από την (Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010) εκπομπή του Σπύρου Χατζάρα στο «Blue Sky»: Ο κύριος δεξιά, είναι ο επί χρόνια Διευθυντής του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών και καθηγητής της Ιστορίας Δημήτριος Μιχαλόπουλος (του οποίου την έδρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει αρπάξει πραξικοπηματικά ο Αντώνης Λιάκος) και λέει δύο φορές (0:04 και 0:49 του βίντεο) αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν: Το πραγματικό επώνυμο του υπουργού Προ-Πό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι Κοεμτζόγλου. Αλλά επειδή ακουγόταν πολύ τούρκικο, το άλλαξε σε Χρυσοχοΐδης!.. Δηλαδή, έχουμε εδώ άλλη μία περίπτωση Ευαγγέλου Βενιζέλου που άλλαξε το κακόηχο επώνυμό του «Τούρκογλου» με το δημοφιλέστατο «Βενιζέλος»!..

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011, 18:44


https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=384012&cid=122

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr