Home Greek News Τον Πάπα να καταράσθε: Όταν ο Φραγκίσκος επεσκέφθη τo Μπλέ Τζαμί στην Τουρκία & συμμάχησε με τους Τούρκους εις βάρος της Ορθοδοξίας!

Τον Πάπα να καταράσθε: Όταν ο Φραγκίσκος επεσκέφθη τo Μπλέ Τζαμί στην Τουρκία & συμμάχησε με τους Τούρκους εις βάρος της Ορθοδοξίας!

by _
0 comment 264 views

Τον Πάπα να καταράσθε: Όταν ο Φραγκίσκος επεσκέφθη τo Mπλέ Tζαμί στην Τουρκία κοντά στην…ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ & συμμάχησε με τους Τούρκους εις βάρος της Ορθοδοξίας!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Πάπας Φραγκίσκος “προσευχήθηκε” στο Μπλε Τζαμί κοντά στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ στην Κωνσταντινούπολη με τους Τούρκους το 2018. Στο παρελθόν, ο Ναός των Ιπποτών της Καθολικής Εκκλησίας συμμάχησε με τους…Μουσουλμάνους για να καταστρέψει τους…ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!!!
Όταν ο Πάπας Φραγκίσκος είχε επισκεφθεί τότε την Τουρκία, το έκαμε για να προκαλέσει τους…ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ επιδειχνύοντας ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΙ…
Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!!!…

Pope Francis prays at the Sofia Mosque in Istanbul with the Turks 2018.
In the past, the Knights Templar of the Catholic Church allied with Muslims to destroy the Orthodox.

Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο που κάνουν λόγο για την «ειδική σχέση» μεταξύ Καθολικών και…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. Στο 19:55 του πρώτου βίντεο μαθαίνουμε πως η Καθολική Εκκλησία έστειλε προ ετών έναν εξέχοντα Φραγκισκανό μοναχό-ΠΡΑΚΤΟΡΑ στα ελληνικά νησιά (ιδιαίτερα στη Ρόδο και την Κω) ονόματι Πατήρ Ιωάννης Λουκάς Γρηγόριος, ο οποίος από το 2015 εργάζεται εκεί αποκλειστικά μόνο και μόνο υπερ των…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που εισβάλλουν ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ και επι καθημερικής βάσεως εις την Πατρίδα μας. Είναι ο Γενικός Βικάριος των ελληνικών νησιών, επιμελεία των Αγίων Τόπων. Πείτε όμως κάτι….ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΥΤΟ και τούτο…ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ;;;!!!
Μην ξεχνάτε την επίσκεψη του ίδιου του Πάπα στα νησιά μας το 2016 όπου είχε φωτογραφηθεί με…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑΚΗ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ»!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr