Home Greek News Χωρίς όρια οι προδοσίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Η Ελλαδα παρήγγειλε 50 τουρκικά drones!!!

Χωρίς όρια οι προδοσίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Η Ελλαδα παρήγγειλε 50 τουρκικά drones!!!

by _
0 comment 218 views

Χωρίς όρια οι προδοσίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Η Ελλαδα παρήγγειλε 50 τουρκικά drones!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το σάιτ defensenews.com

 

ΑΓΚΥΡΑ, Τουρκία – Τουρκικός ιδιωτικός κατασκευαστής αεροσκαφών έχει κερδίσει συμβόλαιο για την πώληση μιας παρτίδας 50 μικροσκοπικών τακτικών μη επανδρωμένα αεροσκαφών στο ελληνικό Υπουργείο Άμυνας, ανακοίνωσε η εταιρεία στις 28 Ιουλίου.

 

Η εταιρεία Assuva Savunma Sanayi είπε ότι δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη Proton Elic RB-128 που είχαν σταλεί στην Ελλάδα έχουν περάσει επιτυχώς τις δοκιμές αποδοχής. Ο Remzi Basbug, πρόεδρος της Assuva, δήλωσε ότι αυτή είναι η πρώτη συμφωνία εξαγωγής της εταιρείας σε μια χώρα που είναι τόσο του ΝΑΤΟ όσο και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

«Λάβαμε όλες τις απαραίτητες άδειες εξαγωγής για την εξαγωγή στην Ελλάδα», δήλωσε ο Basbug, προσθέτοντας ότι η εταιρεία πούλησε στο παρελθόν τα ίδια συστήματα drone σε ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας, της Κίνας και της Σρι Λάνκα.

 

Τα μικροσποπικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Assuva μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αποστολές έρευνας και διάσωσης. Μπορούν επίσης να ανιχνεύσουν υπόγεια καταφύγια, εκρηκτικά, νάρκες ξηράς και χημικά υλικά. Διαθέτει θερμική κάμερα, μπορεί να συλλάβει εικόνες από απόσταση έως 1 χιλιομέτρου και 50 μέτρων υπογείως.

 

Η εταιρεία λέει ότι τα drones του είναι προϊόν εγχώριας μηχανικής και λογισμικού.

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΥΚΟ Ή ΤΟΝ…ΓΥΠΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ…ΠΡΟΒΑΤΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΤΗΣ DRONES;;;!!!

Πηγή >> https://www.defensenews.com/global/europe/2020/07/29/greece-orders-50-turkish-drones/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr