Home Greek News Έβγαλε τον Στέφανο Χίο…ΝΕΚΡΟ η Βικιπαίδεια!!!

Έβγαλε τον Στέφανο Χίο…ΝΕΚΡΟ η Βικιπαίδεια!!!

by _
0 comment 237 views

Έβγαλε τον Στέφανο Χίο…ΝΕΚΡΟ η Βικιπαίδεια!!!


TO ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑ – ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΙΩΠΑ:

ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΟ:

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ…

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ FACEBOOK ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ,

ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η WIKIPEDIA ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΝΕΚΡΟ !!

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ :

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ

Είναι εκκωφαντική και ένοχη η σιωπή της κυβέρνησης. Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι η κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα, πλην του Βελόπουλου, δεν καταδίκασαν την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου.

Γκρεμίζοντας και τις τελευταίες αμφιβολίες της κοινής γνώμης για το “αξιακό” σύστημα του κράτους που ταυτίζεται ξεκάθαρα με αυτό του παρακράτους.

Ο Στέφανος Χίος παρά τρίχα νεκρός. Η Facebook κατεβάζει λίγα λεπτά μετά την απόπειρα τις σελίδες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Ταυτόχρονα μπλοκάρεται η ιστοσελίδα. Τα δύο ΜΜΕ στα οποία η ψυχή είναι ο Στέφανος Χίος. Η φωνή ενάντια στο σύστημα. Συμπεριφορά που παραπέμπει σε γνώση του εγκλήματος αλλά και βεβαιότητα ότι η “δουλειά” θα τελείωνε “θετικά” για το παρακράτος. Τα ΜΜΕ αποσιωπούν το έγκλημα, υποβιβάζοντας αυτό, στην καλύτερη περίπτωση, σε 6η ή 7η είδηση, ενώ ο ΣΚΑΪ μετέδωσε την είδηση αναφέροντας ότι ο Στέφανος Χίος “υποστηρίζει” ότι πυροβολήθηκε. Και η κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα σιωπούν. Για να μην διαδοθεί η είδηση της δολοφονίας του και υπάρξει αναβρασμός στην κοινωνία. Για την οποία δολοφονία αλλά και τις συνέπειές της, είχε προειδοποιήσει ο Στέφανος Χίος τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον είχε καταστήσει προσωπικά υπεύθυνο.

Μάλιστα, η Wikipedia αρχικά είχε και ημερομηνία θανάτου. Μετά έφυγε η ημερομηνία θανάτου αλλά έμεινε το “ήταν”. Σε λίγο θα τον αναστήσουν.

Ενώ ακόμα και τώρα δεν μπορώ να γράψω το όνομα της ιστοσελίδας γιατί μπλοκάρεται η ανάρτηση.

Όλα οργανωμένα. Από την αρχή ως το τέλος.

Μόνο που το τέλος αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Και τώρα θα έρθει το δικό τους.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr