Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Μητσοτάκης “πλάσαρε” ΨΕΥΤΙΚΗ φώτο. του ίδιου με τον Τομ Χάνκς και τη Ρίτα Ουίλσον!!! Ο Χάνκς βρίσκεται Ελλάδα ή μήπως…ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;;;!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Μητσοτάκης “πλάσαρε” ΨΕΥΤΙΚΗ φώτο. του ίδιου με τον Τομ Χάνκς και τη Ρίτα Ουίλσον!!! Ο Χάνκς βρίσκεται Ελλάδα ή μήπως…ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;;;!!!

by _
0 comment 611 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Μητσοτάκης “πλάσαρε” ΨΕΥΤΙΚΗ φώτο. του ίδιου με τον Τομ Χάνκς και τη Ρίτα Ουίλσον!!! Ο Χάνκς βρίσκεται Ελλάδα ή μήπως…ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η ακόλουθη αποκάλυψη του σάιτ μας, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), έρχεται να επιβεβαιώσει όλες τις δήθεν «φήμες» εκεί έξω ότι…ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.  Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη τα δύο παρακάτω άρθρο μας για αυτό το θέμα, τότε διαβάστε τα πρώτα….

Ρε Κούλη, γιά ρώτα τον φίλο σου τον Τομ Χάνκς αν είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, όπως ο συνάδελφός σου Ν. Γεωργιάδης…

Άρχισαν τα όργανα – Κόσμος κατηγορεί τον Τον Χανκς ότι είναι παιδεραστής στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!


Λοιπόν, ξεκινάνμε με το πλήθος αναφορών εκεί έξω στο διαδίκτυο εκατομμύριων ανθρώπων που λένε εδώ και μήνες ότι ο κος Τομ Χάνκς είχε έχει συλληφθεί είτε έχει τραπεί εις φυγήν λόγω του ότι είναι κι αυτός μεγάλος…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ κι ότι ήθλε η ώρα να λογοδοτήσει κι αυτός για τα εγκλήματά του. Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι μπορεί ακόμη κι να έχει…ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.
Λένε επίσης ότι οι ταινίες του Τομ Χάνκς που έχουν προβληθεί στη μεγάλη οθώνη εδώ και δεκαετίες είναι και…ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΕΣ, ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΕΣ του τι μέλλει γενέσαι στον κόσμο δεδομένου του ότι ο κος Τομ Χάνκς κατέχει τέτοιου είδους πληροφορίες…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ…μιας και είναι κι αυτός μεγάλος…ΜΑΣΟΝΟΣ…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ, κ.ο.κ.. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίλτο Ο ΜΑΣΟΝΟΣ Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί σε ταινίες που βρίζουν το Χριστό & τον κάναμε «πολίτη» της Ελλάδος;;;!!! για περισσότερα…

Ένα άλλο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επ ‘αυτού είναι το άρθρο μας με τίτλο  Η ταίνια ‘The Terminal’ με τον Τομ Χάνς που προμήνυσε αυτά που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ με τον «κορωναϊο»

Τώρα, όσον αφορά την «πρόσφατη επίσκεψη» του Τομ Χάνκς στην Ελλάδα, μόνο «πραγματική» ΔΕΝ ΗΤΑΝ αλλά…ΣΤΗΜΕΝΗ απ΄’οτι φαίνεται!!! Απλά δείτε την παρακάτω ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που μας «πούλησε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπτώντας έτσι τον Ελληνικό λαό -και όλο τον κόσμο εδώ που τα λέμε!– και θα καταλάβετε. Είναι μια φωτογραφία χαμηλής ανάλυσης και έχει υποστεί…Photoshop!!! Δηλαδή, καλύτερη φώτο. δεν μπορούσαν να μας βγάλουν;;; Υπάρχουν επίσης ερευνητές που λένε ότι τον Τομ Χάμκς τον ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΑΝ στην φώτο. με το γνωστό λογισμικό…Photoshop γιατι εμφανίζεται εκτός τόπου….

Θα κάνουμε τώρα σύγκριση μεταξύ της εν λόγω φώτο. με μια φώτο που τράβηξε…ΚΑΠΟΙΟΣ για τον Κούλη και την Μαρέβα την επομένην…«επομένην»….

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ πόσο…«ΝΕΑ» είναι η Μαρέβα στην πρώτη φώτο με τους Χάνκς και δείτε μετά την δεύτερη φώτο. και ΠΡΟΣΕΞΤΕ πόσο έχει…«ΓΕΡΑΣΕΙ».  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΣΗΣ πόσο καλά ξυρισμένος είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός στην ΠΡΩΤΗ φώτο., και δείτε τον μετά στην ΔΕΥΤΕΡΗ και ΠΡΟΣΕΞΤΕ πως έχει βγάλει…ΜΟΥΣΙ περίσου 12 ώρες μετά. Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!….

Το περίεργο εδώ είναι ότι όποιος μεταβεί τώρα στα προφίλ social media τόσο του Τομ Χάνκς όσο και της Ρίτα Ουίλσον θα διαπιστώσει αμέσως πως ούτε τα προφίλ του Τομ ούτε της κας Ρίτα ΔΕΝ δείχνουν ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ. ή / και ανάρτηση από το πρόφατο ταξίδι στην Ελλάδα!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;
Έχουμε ΜΟΝΟ την μια φώτο που μας έδειξε ο Μητσοτάκης που είναι ΒΕΒΑΙΟΝ ότι είναι…ΠΡΟΙΟΝ ΜΟΝΤΑΖ!!! Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε μετά απολύτου βεβαιότητος είναι ότι αυτή η φώτο ΔΕΝ τραβήχθηκε πριν λίγες ημέρες. Άρα, μας ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!… 
ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΊΤΕ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ…ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ…ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!! 
ΟΜΩΣ, είναι ο…ΙΔΙΟΣ ο κος Τομ Χάνκς που ανήνει να εννοηθεί ότι ο ίδιος είναι μεγάλος…ΠΑΙΔΕΡΑΣ, όπως διακρίνεται αυτό μέσα από τις αναρτήσεις του στα δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης. Π.χ.., ΠΡΟΣΕΞΤΕ την παρακάτω ανάρτηση Twitter του Χάνκς που είχε βγάλει τον Ιαν. φέτος όταν είχει πρώτο-αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα και ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΗ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΚΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ…ΒΙΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΑΛΜΑ???!!!….

Δείτε τώρα το ακόλουθο πόστ, ανάρτηση του Χάνκς στο Instagram  όπου αναγράφονται τα γράμματα στα Αγγλικά “SRC USA” δίπλα σε ΒΡΩΜΙΚΟ ΓΑΝΤΙ….

Και τι -παρακαλώ πολύ!– σημαίνει “SRC USA”;;;  Με το που βάλει κάποιος αυτά τα γράμματα στην μηχανή αναζήτησης Yandex.com (που είναι ανταγωνιστής της Google), του βγάζει τις εξής εικόνες…ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ…!!!!!!!!….

Υπάρχουν επίσης ερευνητές που είναι εναντίον της Νέας Τάξεως Πραγμάτων που αναφέρονται όλο ένα και περισσότερα σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο εθνικό ζήτητμα που έχει κάνει με το ΓΕΓΟΝΟΣ πως από το 2011, η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΑ αναγνωρίζεται από το ελληνικό κράτος ως…«ΑΝΑΠΗΡΙΑ»!!! Κι αυτοί οι ερευνητές διερωτώνται «ΜΗΠΩΣ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΠΗΓΕ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;;;» Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, αλλά απλά αναρωτιόμαστε και ΡΩΤΑΜΕ κι εμείς αν ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωση του Χάνκς!!! ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΦΩΤΟ…ΨΕΥΤΙΚΗ ;;;

Αν τώρα βάλετε τις εξής λέξεις «Greece declares pedophilia a disability» (δηλ., η Ελλάδα έχει δηλώσει την παιδεραστία ως αναπηρία») στην Γκούγκελ θα σας βγάλει μετά πλήθος άρθρων πάνω σε αυτό το θέμα!!!….

Διαβάστε τώρα λοιπόν το άρθρο μας με τίλο ΣΟΚ: Η Ελλάδα αναγνώρισε την παιδεραστία ως…«αναπηρία» από το…2011!!!! για περισσότερα!!!…

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Ο ΤΟΜ ΧΑΜΚΣ;;;…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.;;;…ΣΤΙΣ ΗΠΑ;;;…ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ και πάει λέγοντας;;; Έν είναι βέβαιον εδώ: Η “φωτογραφία” που μας έδειξε πριν λίγες ημέρες ο Μητσοτάκης όπου απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με την σύζυγό του και τους Χάνκς είναι…ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ και ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ και ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Ζητάει καθόλου κάποιου είδους βοήθεια ο Χάνκς από την ελληνική κυβέρνηση σχετικά με το προκείμενο θέμα;;;
Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ!!!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ! >> 

Tο τερμάτισε η Λοϊζου βγάζοντας παιδόφιλο τον Τομ Χάνκς ή μήπως είπε ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr