Home Greek News Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Παρέχουν στην Τουρκία βαρύ οπλισμό η CIA & το Πεντάγωνο συναινέσει της κυβερνήσεως…ΤΡΑΜΠ!!!

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Παρέχουν στην Τουρκία βαρύ οπλισμό η CIA & το Πεντάγωνο συναινέσει της κυβερνήσεως…ΤΡΑΜΠ!!!

by _
0 comment 204 views

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Παρέχουν στην Τουρκία βαρύ οπλισμό η CIA & το Πεντάγωνο συναινέσει της κυβερνήσεως…ΤΡΑΜΠ!!!


Turkish Papers: 21 πολιτοφυλακές τζιχαντιστών του Ερντογάν υποστηρίζονται από τη CIA & το Πεντάγωνο & είναι οπλισμένες με πυραύλους TOW


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

 


Πρόσφατα άρθρα μερικών ελληνικών σάιτ ειδήσεων ανέφεραν πως η Ελλάδα προσπαθεί να αποκτήσουν παραύλους TOW, κάτι το οποίο θα ήταν πάρα πολύ οφέλιμο για την χώρα και θα προκαλούσε ανησυχία στην Τουρκία βέβαια. Αλλά δυστυχώς οι ίδιοι οι Τούρκοι κατέχουν ΗΔΗ τέτιου είδους πυραύλους χάριν στους φίλους τους τους…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και την κυβέρνηση…ΤΡΑΜΠ που συνεχίζει την πολική Ομπάμπ για την προμήθεια τέτοιων όπλων στην Τουρκία για την κατακτητική της ατζέντα στην Συρία, η οποία ατζέντα έχει αρχίζει -«όλως περιέργως»– να μοιάζει με την ατζέντα τόσο των ΗΠΑ όσο και του…ΙΣΡΑΗΛ για την ίδια περιοχή!!!
Το ακόλουθο ιταλικό άρθρο λοιπόν έρχεται να μας αποκαλύψει όλα αυτά καθώς να μας επιβεβαιώσει την μακροχρόνια καθώς και…ΚΡΥΦΗ υποστήριξη των ΗΠΑ προς τους Τούρκους στο πεδίο της μάχης (βλέπε Κύπρο, Συρία, κτλ). Το δε ερώτημα που εμείς οι Έλληνες έχουμε είναι, δεδομένων των ακόλουθων αποκαλύψεων, τι έχει να μας πει τώρα επ’ αυτού οι «καλοί μας φίλοι» οι Αμερικανοί, ιδιώς εν όψει του ενδεχομένου να «ξεσπάσει» ένα…ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (;;;)…

[VERSIONE ORIGINALE IN ITALIANO QUI]


«Από τις 28 φατρίες (στην τουρκική μισθοφόρο δύναμη), 21 είχαν προηγουμένως υποστηριχθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τρεις από αυτές μέσω του προγράμματος του Πενταγώνου για την καταπολέμηση του DAESH (ISIS). Δεκαοκτώ από αυτές τις φατρίες είχαν προμηθευτεί από τη CIA μέσω της αίθουσας επιχειρήσεων MOM στην Τουρκία, μιας κοινής αίθουσας πληροφοριών των «Φίλων της Συρίας» για την υποστήριξη της ένοπλης αντιπολίτευσης. Δεκατέσσερις φατρίες εκ των 28 έγιναν επίσης αποδέκτες των πυραυλικών πυραύλων TOW που παρέχονται από τις ΗΠΑ ».

Όλα αυτά αναφέρθηκαν αρχικά σε μια ερευνητική εργασία που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2019 από την φιλοκυβερνητική τουρκική δεξαμενή σκέψης SETA, η οποία αναδημοσιεύθηκε σε άρθρο του γνωστού Αμερικανού δημοσιογράφου Max Blumenthal για τον ιστότοπο ειδήσεων GrayZone και από το Συριακό Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων (Syrian Arab News Agency).

Είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι ένας οργανισμός πολύ κοντά στον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίμπ Ερντογάν διαδίδει έναν τόσο λεπτομερή φάκελο ως επίδειξη δύναμης, ακριβώς κατά τη διάρκεια των ημερών που όλα τα μάτια του κόσμου επικεντρώνονται στον Ισλαμιστή δικτάτορα και την «ειρηνευτική» του επιχείρηση «Επιχείρηση Άνοιξη» με την οποία εισέβαλε στα βορειοανατολικά της Συρίας, στην περιοχή που ονομάζεται Rojava από την αυτόνομη κουρδική διοίκηση της πολιτοφυλακής YPG, την κύρια στρατιωτική συνιστώσα και αρχηγό των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων.

Ο παρακάτω συνοπτικός πίνακας δείχνει με μεγάλη λεπτομέρεια όλα τα ονόματα των ένοπλων ομάδων μισθοφόρων που συμμάχησαν με την Τουρκία στο Εθνικό Μέτωπο Απελευθέρωσης που αγωνίζονται να κατακτήσουν την τεράστια ασφαλή ζώνη που επιθυμεί η Άγκυρα κατά μήκος των συνόρων της. Ωστόσο, μια στρατιωτική ενέργεια που κρίθηκε από την κυβέρνηση της Δαμασκού, της Ρωσίας, της Κίνας και άλλων χωρών του κόσμου ως βίαιη επιθετικότητα ενός κυρίαρχου κράτους που έχει ήδη προκαλέσει 235 θανάτους (συμπεριλαμβανομένων 22 παιδιών) και 677 τραυματίες μεταξύ Κούρδων, Συρίων και Χριστιανών, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση που δημοσιεύθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της ANHA σχετικά με την έκθεση Κουρδικής Ερυθράς Ημισελήνου. 

Ο κατάλογος δείχνει ότι σχεδόν όλες οι 42 στρατιωτικές συμμορίες που υποστηρίζονται από την Τουρκία είναι Άραβες (μόνο μία, η Liwa Muntassir Billah αποτελείται από Συριακούς και Κούρδους πολιτοφύλακες). Αναλύοντας τα ονόματα των ομάδων, αποδεικνύεται ότι ορισμένα είναι “διπλά” ή εμφανίζονται τα προηγούμενα και τα επόμενα ονόματα της ίδιας ομάδας. Τα πιο σημαντικά και γνωστά είναι όλα σουνιτικής ή / και σουλφιτικής ισλαμικής καταγωγής, όπως αυτά των Μουσουλμανικής Αδελφότητας που υποστηρίζουν τον Τούρκο τυράννο. 

Το γράφημα δείχνει πάνω απ ‘όλα τις διάφορες φήμες για τις οποίες έχουν προκληθεί κόκκινες «σημαίες» σχετικά με τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ μέσω της πυραυλικής επιχείρησης CIA MOM ή απευθείας από το Πεντάγωνο, με τη λίστα όλων των ομάδων, που θεωρούνται τρομοκρατικές από τη Συρία, οι οποίες επωφελήθηκαν από τους θανατηφόρους πυραύλους TOW. 

Σε προηγούμενη αναφορά του σάιτ Gospa News, ήδη αναλύσαμε τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για τους Σύριους αντάρτες στη συνωμοσία αλλαγής καθεστώτος εναντίον του εκλεγμένου Προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ, ενός Σιιτή Αλαουίτη και ως εκ τούτου μισητός απο τους Σουνίτες και τώρα όλες οι λεπτομέρειες έχουν προκύψει από τον εν λόγω φάκελο.

«Νέο έγγραφο επιβεβαιώνει τη συμπαιγνία των Ηνωμένων Πολιτειών και του τουρκικού καθεστώτος σχετικά με την επίθεση στο έδαφος της Συρίας. Η Ουάσιγκτον δεν έδωσε μόνο το πράσινο φως στην επίθεση, αλλά έθεσε επίσης τους μισθοφόρους και τους τρομοκράτες της, των οποίων τα εγκλήματα, για πολλά χρόνια, υποστηρίζονταν και καλύπτονταν από αυτήν, στη διάθεση της Τουρκίας – έγραψε ο Gh.A. Hassoun για τη Συρία Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων – το τουρκικό ερευνητικό κέντρο “SETA” αποκάλυψε, σε έγγραφο, ότι οι περισσότερες τρομοκρατικές οργανώσεις ενωμένες κάτω από την ομπρέλα της τουρκικής επιθετικότητας, υποστηρίχθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από την Ουάσινγκτον και διέπραξαν εγκλήματα σύμφωνα με τις οδηγίες της».

«Το έγγραφο, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τον ανεξάρτητο ιστότοπο ειδήσεων« The Grayzone », έδειξε ότι 21 τρομοκρατικές ομάδες, οι οποίες προσχώρησαν στους μισθοφόρους του Ερντογάν, υποστηρίχθηκαν από τις ΗΠΑ, είτε απευθείας μέσω του Πενταγώνου, είτε μέσω της CIA και της λειτουργικής αίθουσας που συνδέεται με αυτό στην Τουρκία – προσθέτει η Sana. Σύμφωνα με το έγγραφο, οι περισσότερες τρομοκρατικές οργανώσεις, που κυκλοφόρησε από την Ουάσινγκτον με την ονομασία «Μέτρια Αντιπολίτευση» και οπλισμένες και εκπαιδευμένες υπό τη διοίκηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, κινήθηκαν για να ολοκληρώσουν τα εγκλήματά τους υπό την ηγεσία του Ερντογάν μέσω της τρέχουσας επιθετικότητος (επι Ντόναλντ Τράμπ) στο συριακό έδαφος. Το έγγραφο διευκρίνισε ότι η πολιτική υποκρισίας και δύο σταθμών και δύο μέτρων, σύμφωνα με τα υπάρχοντα συμφέροντα της Ουάσιγκτον, εμφανίστηκε σε δηλώσεις πολιτικών και αξιωματούχων των ΗΠΑ που καταδίκασαν την τουρκική επιθετικότητα και τα φρικτά εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους μισθοφόρους του Ερντογάν, αγνοώντας το γεγονός ότι ήσαν οι ίδιοι που είχαν δημιουργήσει αυτούς τους μισθοφόρους και τους είχαν υποστηρίξει είτε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ είτε στα Ηνωμένα Έθνη, καθώς συνέχισαν να το κάνουν για περισσότερα από οκτώ χρόνια ».

Οι πολιτοφυλακές τζιχαντιστών που υποστηρίζονται από την Τουρκία
Ακολουθεί ο κατάλογος των τουρκικών πολιτοφυλακών του εθνικού στρατού της SETA, που περιγράφει τον τύπο της αμερικανικής υποστήριξης που καθένας έλαβε όλα αυτά τα χρόνια. (Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη μεγεθύνετε)
Και εδώ είναι το αρχικό άρθρο του σάιτ “THE GREY ZONE” >> https://thegrayzone.com/2019/10/16/us-backed-crazy-militias-turkeys-invasion-syria/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr