Home Greek News Η ταίνια ‘The Terminal’ με τον Τομ Χάνς που προμήνυσε αυτά που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ με τον «κορωναϊο»

Η ταίνια ‘The Terminal’ με τον Τομ Χάνς που προμήνυσε αυτά που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ με τον «κορωναϊο»

by _
0 comment 302 views

Η ταίνια ‘The Terminal’ με τον Τομ Χάνς που προμήνυσε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ με τον «κορωναϊο»…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Ο ΑΠΑΤΕΩΝ Τομ Χάνς ανακοίνωσε ότι «κόλλησε» τον κορωναϊό χρησιμοποιώντας συμβολισμούς των…ΜΑΣΟΝΩΝ!!!, σας αποκαλύψαμε πως κι ο κος Τομ Χάνκς είναι στο «κόλπο» του ΨΕΥΤΟκορωναϊου —αφού πρόκειται για μεγάλη θεατρική παράσταση, ή τανία, του ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ (με ό,τι σημαίνει αυτό!)– διότι είναι ένας μεγάλος, υψηλόβαθμός…ΜΑΣΟΝΟΣ, και είναι οι,,,ΜΑΣΟΝΟΙ που «τρέχουν» αυτό…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ εις βάθος όλων των χωρών του κόσμου!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ πως πολλές διασημότητες βγαίνουν πλέον στη δημοσιότητα ισχυριζόμενοι ότι, ΚΙ ΑΥΤΟΙ, έχουν κολλήσει τον «κορωναϊό» που, όπως έχουμε αποκαλύψει ήδη αρκετές φορές, υπάρχει ΜΟΝΟ στη…ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ;;;  ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΙ Ο…ΝΕΟΣ «ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»  –ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ!– ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ;;;!!! ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;!!!

Ο ρόλος που παίζουν αυτές οι διασημότητες-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι αυτός του προπαγανδιστή-ξόανου, για χάριν αυτής της ύπουλης ατζέντας της ελίτ, διότι όταν αυτές βγαίνουν στη δημοσιότητα και μιλάνε έτσι, τις πίστευει αμέσωε ο κόσμος που δεν ξέρει τι του γίνεται!!!

ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΕΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

Και το…ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ από όλα, σχετικά με την ανακοίνωση του κου Χάνκς ότι έχει τάχα μου «κολλήσει» τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό, είναι ότι έγινε στις 11/03/2020. Το δε 11 + το 3 =….33, που είναι ο ανώτατος βαθμός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ…!!! ΕΤΣΙ λειτουργεί το σύστημα της αριθμολογίας για τους Μασόνους σύμφωνα με πάρα πολλούς ειδικούς εκεί έξω!!!

Στο άρθρο μας για τον Τομ Χάνκς με τίτλο Ο ΜΑΣΟΝΟΣ Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί σε ταινίες που βρίζουν το Χριστό & τον κάναμε «πολίτη» της Ελλάδος;;;!!! αποκαλύψαμε ότι, παρά το γεγονός πως ο κος Τομ Χάνκς πρωταγωνιστεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ σε διαβολικές τανίες που βρίζουν…ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ και ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, όπως «The Davinci Code», «Ο Κώδιξ Ντα Βίντσι», οι Έλληνες πολιτικάντηδες-ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Νέας…ΔΑΙΜΟΝΟ-κρατίας απεφάσισαν να τον κάνουν «επίτιμο» πολίτη της Ελλάδος, της οποίας η επίσημη θρησκεία είναι η…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

Ήδη έχουμε αποδείξει ότι ο Χάνκς παίζει έναν ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΡΟΛΟ στην ΑΠΑΤΗ του κορωναϊού, αλλά έρχεται τώρα η ακόλουθη αποκάλυψις του σάιτ μας, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), που θα επιβεβαιώσει αυτό το πράγμα 110 τοις 100!!!…

Στην τανία ‘The Terminal’, «Ο Τερματικός Σταθμός», από το 2014, παρατηρούμε τον χαρακτήρα του Τομ Χάνκς (που είναι απο τη Krakozhia) να βρίσκεται σε ένα αμερικανικό αεροδρόμιο όπου συντελούνται τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΙΑ που τυχαίνει («τυχαίνει» διότι ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι…ΤΥΧΑΙΟ σε αυτόν τον κόσμο!) να μοιάζει με όλα όσα συμβαίνουν…ΣΗΜΕΡΑ…εν έτει 2020…με τον «κορωναϊό»!!!….

  • Στην αρχή, ένας υπάλληλος του Υπουργείου Εσωτερικής λέει του Χάνκς ότι η δική του χώρα (Krakozhia, Κρακόζια που συνορεύει με τη Ρωσία) έχει ανακαλέσει όλα τα ταξιδιωτικά προνόμια σε όλα τα διαβατήρια των πολιτών της προς άλλες χώρες, και ότι το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει ανακαλέσει τη θεώρησή του που θα του επέτρεπε να εισέλθει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και ότι αυτό το έχει διατάξει η αμερικανική κυβέρνηση σε…ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ! ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ…ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ;;; 

Το «Τέρμιναλ» (δηλαδή, Τέρμα, Τερματικός Σταθμός) είναι μια αμερικανική αμερικανική ταινία κωμωδίας-δράματος το 2004, την οποία συμπαρήγαγε και σκηνοθέτησε ο Steven Spielberg με πρωταγωνιστές τον Tom Hanks, την Catherine Zeta-Jones και τον Stanley Tucci. Η ταινία αφορά έναν άνθρωπο της Ανατολικής Ευρώπης που έχει κολλήσει στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου John F. Kennedy της Νέας Υόρκης όταν δεν του επιτρέπεται η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες και ταυτόχρονα δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στην πατρίδα του εξαιτίας ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος. Η σημαία της Κρακόζιας τυχαίνει να φέρει το…ΣΦΥΡΙ και το…ΔΡΑΠΑΝΙ!!!…

  • Αργότερα στην ίδια ταινία, ο χαρακτήρας του Χανκ μιλάει με έναν άλλο αξιωματούχο των ΗΠΑ που του λέει: “Δεν μπορείτε να φύγετε από το κτίριο. Η Αμερική ΈΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ!
  • Μετά βλέπουμε…ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΧΑΝΚΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ…ΜΑΣΚΕΣ!!! ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ;;;!!!

Εκτός από τα ΜΜΕ, το ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ των κυβερνήσεών μας είναι το ίδιο το…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, που μονο «τανίες» ΔΕΝ προβάλλει, αλλά…ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για αυτά που πρόκεται να μας κάνουν στο μέλλον και…ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ…!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ…!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!…

Ο Κούλης λέει ΨΕΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε «κρούσματα» ούτε θάνατοι από τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!!!…

Παιδικό βιβλίο κόμιξ, δημοσιευθέν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ το 2018, κάνει λόγο για…ΚΟΡΩΝΑΪΟ!!! Το βρίσκεις στα…PUBLIC!!!

HOAX ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ: ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ 5G!(Βίντεο)

Ο Γιάννης Κουντούρης στο Greek Voice (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ) με τον Άγγελο Αγγελάτο για τον κορωναϊό

Aφού ο Κούλης κλείνει τα πάντα στην Ελλάδα λόγω «ΚΩΛΟναϊού», ΓΙΑΤΙ δεν κλείνει & καμια…ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ;;;

ΣΟΚ: Τα ΜΜΕ «πετάνε» υποσυνείδητα μηνύματα στους θεατές ότι ο κορωναϊός είναι…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΟΣ!!!

Russianvids στον «Κώδικα Μυστηρίων»: Ο κόσμος αρωσταίνει από το…5G, ΟΧΙ από το δήθεν «κορωναϊό»!

Ιδού η λίστα σκοτεινών προβλέψεων του ΨΕΥΤΟ-…ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ μέσα από το Χόλιγουντ και βιβλία γνωστών συγγραφέων!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr