Ρε Κούλη, γιά ρώτα τον φίλο σου τον Τομ Χάνκς αν είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, όπως ο συνάδελφός σου Ν. Γεωργιάδης…


Ρε Κούλη, γιά ρώτα τον φίλο σου τον Τομ Χάνκς αν είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, όπως ο συνάδελφός σου Γεωργιάδης…

Διαβάστε πρώτα το δικό μας άρθρο για τον Χάνκς με τίτλο ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: ΝΑ ο «επίτιμος πολίτης» σας ΕΛΛΗΝΕΣ: Ευρέθη ΚΑΙ το όνομα του…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ στις πτήσεις του ΑΡΧΙ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ Τζέφρι Επσταϊν;;;!!! Τον έκραζε στο Instagram πάρα πάνω από 30 χιλιάδες κόσμος και απενεργοποίησε αμέσως τα σχόλια του!!! για να καταλάβετε.
ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!! ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ!!!… 


Γράφει το naftemporiki.gr

Συνάντηση στην Αντίπαρο είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον σταρ του Χόλυγουντ Τομ Χανκς.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία όπου ποζάρουν χαμογελαστοί μαζί με τις συζύγους τους, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και Ρίτα Γουίλσον.

Στη φωτογραφία το ζεύγος Χανκς – Γουίλσον, επιδεικνύει μάλιστα και τα ελληνικά τους διαβατήρια, καθώς πρόσφατα πολιτογραφήθηκαν Έλληνες τιμητικά. Την ανάρτηση της φωτογραφία συνόδευσε ο πρωθυπουργός με το σχόλιο: «Είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες!».

Ο διάσημος 64χονος ηθοποιός, που προσβλήθηκε από κορωνοϊό και έμεινε για μεγάλο διάστημα σε καραντίνα, και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, έφθασαν στη χώρα μας, όπως κάθε χρόνο, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη βίλα τους στην Αντίπαρο.

Έτσι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τη σύζυγό του Μαρέβα που ξέκλεψαν κάποιες ημέρες για διακοπές στο νησί.ΝΕΟΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ,ΠΩΣ, Ο COVID19 ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,SOCIAL MEDIA,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΗΠΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ,ΤΑΞΙΔΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ,ΞΕΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ,ΥΓΕΙΑ


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2020/07/18/%cf...