Ο Στέφανος Χίος ήταν ο μόνος μεγάλος δημοσιογράφος που εξέθετε και τον ψευδο-κορωνοϊό….


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Υπενθυμίζεται ότι προδότες όπως τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES» έχουν απειλήσει τις ζωές δημόσιων προσώπων που έχουν εκθέσει την ψευτο-πανδημία που χρησιμοποιείται για την περαιτέρω υποδούλωση του ελληνικού λαού (και όλου του κόσμου εδώ που τα λέμε), όπως του κος Παναγιώτη Σκαρλάτου. Του κου Πάνου του έχουν πει ευθαρσώς οτι ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!!! Τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES» απολαμβάνουν τραστίας ανοχής από την κυβέρνηση…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, όπως και  από το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Στέφανος Χίος ήταν από τους πολύ λίγους που φιλοξένησε τις αποκαλύψεις του κου Σκαρλάτου για τον ψευτο-ιο. Προσευχηθείτε για αυτόν!!!…

Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο μόνος από τους “μεγάλους” δημοσιογράφους που φιλοξένησε τις απόψεις μου, το λιγότερο που μπορώ να κάνω για αυτόν είναι να σας δείξω γιατί ασχολούνται τα ελληνικά hoaxes μαζί μου και με απειλούν γιατί κάνουν τα ίδια και σε αυτόν τον δημοσιογράφο, προσπαθούν να μας απειλούν συνέχεια να μην μιλάμε χρειαζόμαστε όλους εσάς και εγώ προσωπικά σας χρειάζομαι. Στήριξε Με αγωνίζομαι για σένα.