Home ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Έπιασε μικρό αγόρι και το φίλησε…«ΤΡΥΦΕΡΑ» στο στομάχι ο…ΠΟΥΤΙΝ!!! Είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ;;;

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Έπιασε μικρό αγόρι και το φίλησε…«ΤΡΥΦΕΡΑ» στο στομάχι ο…ΠΟΥΤΙΝ!!! Είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ;;;

by _
0 comment 345 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Έπιασε μικρό αγόρι και το φίλησε…«ΤΡΥΦΕΡΑ» στο στομάχι ο…ΠΟΥΤΙΝ!!! Είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, όπως πάρα πολλοί άλλοι μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες εκεί έξω;;;


Προς τον κάθε Πουτινιάρη εκεί έξω: Τι ήταν αυτό που έκανε ο ΠΟΥΤΙΝ στο στομάχι ενος ανήλικου παιδιού;;;

Θα δώσουμε προσοχή σε αυτό ή, απλώς, θα το παραβλέψουμε κι αυτό όπως έχουμε παραβλέψει και πάρα πολλά ΆΛΛΑ ΟΦΛΑΛΜΟΦΑΝΗ που έχει κάνει ο μεγάλος μας «ορθόδοξος ηγέτης»;;; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες |  24 Ιουλ. 2020 | JohnKountouris.com | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα το μεγάλο περιοδικό TIME σε άρθρο του τον Ιου. του 2006, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έβγαλε την εξής δήλωση αφού πιάστηκε πρώτα «στα πράσα» από τις κάμερες να φιλάει απρεπέστατα ένα μικρό αγόρι στο…ΣΤΟΜΑΧΙ:

«Ήταν πολύ γλυκό [το παιδάκι]. Ένιωσα την ανάγκη να το σφίξω σαν γατάκι και αυτό οδήγησε στην χειρονομία που έκανα, για να είμαι ειλικρινής. Δεν υπήρχε πραγματικά τίποτα πίσω από αυτό.»

-Ο Ρώσος πρόεδρος εξηγεί γιατί ένιωσε την ανάγκη να φιλήσει σε δημόσια θέα το γυμνό στομάχι ενος μικρού αγοριού στο Κρεμλίνο

Έχω κι πολλά ΆΛΛΑ να σας αποκαλύψω για τον ΠΟΥΤΙΝ, πράγματα που ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ τα άλλα ελληνικά ιστολόγια να μας αποκαλύψουν!
Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ!!!…

Πηγή: http://content.time.com/time/quotes/0,26174,1211312,00.html

Αλλά δεν σταματάμε εδω!…

Διότι σύμφωνα με το έγκριτο σάιτ ειδήσεως thedailybeast.com σε άρθρο τους από το 2016, με τίτλο Ο Αλέξανδρος Λίτβινενκο δολοφονήθηκε «γιατί είπε τον Πούτιν παιδόφιλο» (Alexander Litvinenko Was Killed ‘for Calling Putin a Pedophile’)…

Λονδίνο – Ένας εξέχων Ρώσος αντιφρονών δολοφονήθηκε στο Λονδίνο με μια θανατηφόρα δόση ραδιενεργού δηλητηρίου, επειδή ισχυρίστηκε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι παιδεραστής, σύμφωνα με μια ανεξάρτητη βρετανική έρευνα.

 

Το δολοφονικό χτύπημα «πιθανότατα» έγινε με προσωπικές εντολές του Ρώσου προέδρου.

 

Ο ισχυρισμός –ότι ο Πούτιν είχε χρησιμοποιήσει τότε τη θέση του ως επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας μυστικών πληροφοριών για να καταστρέψει τα βίντεο που αποδεικνύουν ότι έκανε σεξ με ανήλικα αγόρια— ήταν «το αποκορύφωμα» μιας ολοένα και πιο πικρής προσωπικής διαμάχης μεταξύ του Αλεξάντερ Λίτβινενκο και του ηγέτη του Κρεμλίνου.

Ο Sir Robert Owen, συνταξιούχος δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου, διαπίστωσε ότι αυτή η προσωπική εχθρότητα, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη κριτική του Litvinenko για το Κρεμλίνο και το FSB, του οποίου ήταν κάποτε ανώτερο μέλος, ήταν το κίνητρο πίσω από την αδίστακτη δολοφονία του σε ένα ξενοδοχείο της πόλεως Mayfair μέσω ενπςδοχείου πράσινου τσαγιού με ραδιενεργό ισότοπο πολώνιο-210 μέσα, τον Νοέμβριο του 2006. «Η επιχείρηση FSB για τη δολοφονία τον κ. Litvinenko πιθανότατα εγκρίθηκε από τον κ. Patrrushev, τότε επικεφαλής του FSB, και επίσης από τον Πρόεδρο Πούτιν», δήλωσε ο Owen στο Royal. Δικαστήρια την Πέμπτη.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ, γιατό ο Litvinenko δολοφονήθηκε το 2006, την ακριβώς ίδια χρονιά που είχε διαρρεύσει το παραπάνω βίντεο στο κοινό!!!….

Περισσότερα εδώ >> https://www.thedailybeast.com/alexander-litvinenko-was-killed-for-calling-putin-a-pedophile

Για όσους δεν ξέρετε ακόμη ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚ ειν’ ο Πούτιν, διαβάστς τότε τα δύο παρακάτω άρθρα μας για αυτόν …

Ιδού η…ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ «ρωσική» κυβέρνηση του ΠΟΥΤΙΝ, ΠΑΡΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr