Home Greek News «ΣΟΚ»: Με τους τρομοκράτες του “Black Lives Matter” κι ο Αντετοκούνμπο που κατηγορεί τώρα την Ελλάδα, εμμέσως πλην ΣΑΦΩΣ, για «ρατσισμό» ενώ δεν το έλεγε αυτό πριν!!!

«ΣΟΚ»: Με τους τρομοκράτες του “Black Lives Matter” κι ο Αντετοκούνμπο που κατηγορεί τώρα την Ελλάδα, εμμέσως πλην ΣΑΦΩΣ, για «ρατσισμό» ενώ δεν το έλεγε αυτό πριν!!!

by _
0 comment 259 views

«ΣΟΚ»: Με τους τρομοκράτες του “Black Lives Matter” κι ο Αντετοκούνμπο που κατηγορεί τώρα την Ελλάδα, εμμέσως πλην ΣΑΦΩΣ, για «ρατσισμό» ενώ δεν το έλεγε αυτό πριν!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Δείτε τα δύο παρακάτω δημοσιεύματα. Το πρώτο είναι από το 2013 και το δεύτερο είναι πρόσφατο…

Τι έγινε λοιπόν και άλλαξε ο Γιάννης όσον αφορά τις απόψεις του για την…ΕΛΛΑΔΑ που τού έδωσε τα ΠΑΝΤΑ ώστε να είναι στην ωραία κάτασταση που είναι…ΣΗΜΕΡΑ με τα πολλά εκατομμύριά του, κτλ;;; 
Η απάντηση είναι απλή: Η τρομοκρατική οργάνωση μαύρων BLACK LIVES MATTER (BLM) που τρομοκρατεί τους καλούς λευκούς αμερικανούς πατριώτες καθώς και τους Λευκούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο κατόπιν εντολής του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ και των ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ…!!!
Βλέπετε, ακόμη και το «δικό μας παιδί», ο Γιαννάκης», έχει πειστεί από το μεγάλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ του «θανάτου» του Τζόρτζ Φλοϊντ–που ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ. Και επειδή τώρα το NBA ΕΞαναγκάζει και ΕΚΒΙΑΖΕΙ όλους τους παίχτες του να συμπορευτούν κι αυτοί με αυτή την σκοτείνη ατζέντα, είναι λογικό να συμπεράνουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙόπως μας έχει βαπτίσει τελευταίως φυλετικά για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ο Γιάννης «μας»— ότι ΟΛΟΙ τουλάχιστον οι Μαύροι παίχτες (όπως ο…ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ) της λίγκας θα συμμωρφωθούν ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ με μια τέτοια ΥΠΟΥΛΟΤΗΤΑ που γίνεται για χάρη των ΜΑΥΡΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ του Black Lives Matter. 
Σε άρθρο του σάιτ tmj4.com με τίτλο «Ο Giannis Antetokounmpo και τα Milwaukee Bucks συμμετέχουν στους διαδηλωτές το Σάββατο» με ημερ. 06 Ιουν. 2020, διαβάζουμε τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ για τον Γιάννης και τους Μπάκς…

MILWAUKEE – Ο Giannis Antetokounmpo και άλλα μέλη του Milwaukee Bucks συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πλήθος ειρηνικών διαδηλωτών το Σάββατο στο Μιλγουόκι.

 

Ο Γιάννης ένωσε μερικούς από τους συμπαίκτες του καθώς το πλήθος βαδίζει στη λεωφόρο του Ουισκόνσιν. Ο βασιλιάς MVP και η υπόλοιπη ομάδα του φορούσαν πουκάμισα που έλεγαν «Δεν μπορώ να αναπνέω» – τα τελευταία λόγια του George Floyd καθώς πέθανε υπό κράτηση στην αστυνομία στη Μινεάπολη.

 

Οι διαμαρτυρίες κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βαρβαρότητας προς τιμήν του Floyd έχουν φτάσει τώρα στη δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα τους στο Μιλγουόκι ….

 

Την Παρασκευή, ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων διαδήλωσε πάνω από 10 μίλια στη νότια πλευρά του Μιλγουόκι. Οι διαδηλωτές λένε ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να δουν συστηματικές αλλαγές που αποδεικνύουν ότι οι μαύρες ζωές έχουν σημασία.

 

Πηγή >> https://www.tmj4.com/sports/basketball/milwaukee-bucksδ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ….BLACK LIVES MATTER, ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ…«ΚΑΚΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ» ΓΙΑ ΤΟ «ΘΑΝΑΤΟ» ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ…ΠΟΤΕ!!! ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ 100 ΤΟΙΣ 100 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΙΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ…NBA ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».  ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΧΕ!!! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ NBA ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ??? ΚΑΜΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!
Διαβάστε επίσης Giannis Antetokounmpo and other Bucks’ players join ‘BLM’ protest in Milwaukee για περισσότερα. 
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΥΡΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΖΕΝΤΑ!!! ΚΑΙ ΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΜΑΣ ΕΧΕΙ «ΓΡΑΨΕΙ» ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ…!!! ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ “Black Lives Matter” ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΩΝ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 100 ΤΟΙΣ 100 ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!
Όσο για τον στημένο θάνατο του Φλόιντ, διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα…

«Κώδικας Μυστηρίων» (6/6/2020): Στημένες καταστάσεις με τον “θάνατο” του Τζορτζ Φλοϊντ στις ΗΠΑ!!!

Ο «μπάτσος» που «σκότωσε» τον Τζόρτζ Φλοϊντ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος στην φωτο. σήμανσής του! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

Ο GEORGE FLOYD ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ – Τα fake news που μας δείχνουν καθημερινά τα MME.

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΣΤΗΜΕΝΟΣ ο «θάνατος» του George Floyd. Σύνδεση με τον ψευτο- κορωνοϊό και τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΝΤ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr