Κικίλιας: Δεν θα είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο του κορονοϊού. ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!….


Capital.gr: Κικίλιας: Δεν θα είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο του κορονοϊού


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Λέει ψέματα αυτός ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ γιατί η ίδια η κυβέρνηση, την οποίαν υπηρετεί τόσο ΠΙΣΤΑ αυτός, έχει ήδη βγάλει ΝΟΜΟ για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, τον οποίον νόμον τον ήδη προετοιμάσει για τη ΝΔ ο…ΣΥΡΙΖΑ με την περσινή αλλαγή του ΠΚ, κτλ!!!
Διαβάστε επίσης τα δύο παρακάτω άρθρα μας για αυτό το θέμα που εκθέτουν πλήρως αυτήν την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

ΒΟΜΒΑ: ΠΡΟ-συνεννόηση κυβέρνησης Μητσοτάκη & ΠΟΥ για τον εμβολιασμό των Ελλήνων το Δεκ. ΠΕΡΣΙ!!!


Με ιεράρχηση θα γίνονται οι εμβολιασμοί για τον νέο κορονοϊό όταν θα είναι έτοιμο το εμβόλιο, όπως εξήγησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κικίλιας, είπε ότι από κοινού η ευρωπαϊκή οικογένεια προχωρά σε συνεργασίες με εταιρίες και πανεπιστήμια και προφανώς θα υπάρχει ιεράρχηση για εκείνους που πρέπει να προστατευτούν, όπως μεταδίδει το skai.gr.

“Ποιοι είναι αυτοί; Είναι οι μεγάλοι σε ηλικία συμπολίτες μας και οι υπέργηροι, οι ευπαθείς ομάδες, αυτοί που πληρούν τις προϋποθέσεις πρώτα απ όλα για να εμβολιαστούνε”, είπε ο υπουργός Υγείας.

Εξήγησε ότι δεν τίθεται θέμα επάρκειας των εμβολίων ούτε υπάρχει υποχρεωτικότητα, αλλά ισχυρή σύσταση εμβολιασμού.

Επιπλέον τόνισε ότι εκτός από το εμβόλιο η πολιτεία θα λάβει και άλλα μέτρα για την προστασία των ευπαθών ομάδων σε περίπτωση δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Στα ερωτήματα αν υπάρχει πιθανότητα περιορισμού της κυκλοφορίας για άτομα άνω των 65 ή να γίνει υποχρεωτική μάσκα σε εργασιακούς χώρους που δεν αερίζονται επαρκώς, είπε ότι θα γίνει ό,τι χρειαστεί για να προστατευτούν αυτοί που κινδυνεύουν.

“Εμείς θα μελετήσουμε πως θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Αν πρέπει λοιπόν οι άνω των 65 -λέτε εσείς, να στέλνουν sms όπως στέλναμε πέρσι όλοι ή να συμπληρώνουν χαρτί, ναι θα το κάνουμε. Αν θα πρέπει να δώσουμε άδεια γι αυτούς οι οποίοι έχουν υποκείμενα νοσήματα και δουλεύουν στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, ναι θα το κάνουμε. Θα προστατεύουμε αυτούς που κινδυνεύουν”, τόνισε.

https://www.capital.gr/epikairotita/3470578/kikilias-den-tha-einai-upoxreotiko-to-embolio-tou-koronoiou


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2020/07/09/%ce...