ΚΩΛΟνοϊός: Η απάντηση του Μπιλ Γκέιτς σε όσους τον κατηγορούν ότι κρύβεται πίσω από την πανδημία…


AP Photo/Nati Harnik, File

GreekNewsOnDemand.com: ΚΩΛΟνοϊός: Η απάντηση του Μπιλ Γκέιτς σε όσους τον κατηγορούν ότι κρύβεται πίσω από την πανδημία…

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ CNN Greece που δίνει κάλυψη στον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ χωρις να αναφερεί ΚΑΝ στο γεγονός πως τα εμβόλια του Μπιλ Γκέιτς εχουν παραλύσει ή / και ΣΚΟΤΩΣΕΙ πάρα πολύ κόσμο σε όλο τον κόσμο και ότι υπάρχουν ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων που τον έχουν μυνήσει στη Χάγη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!!! Και όχι μόνο αυτό, διότι στο άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!!, αποκαλύψαμε πως ΟΝΤΩΣ ήταν ο Μπιλ Γκέιτς που δημιούργησε την όλη ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΚΩΛΟνοϊού στην «ΕΚΔΗΛΩΣΗ 201» που είχε λάβει χώρα τον Οκτ. του 2019. Και ΕΚΕΙ είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στον…ΚΟΡΩΝΟΙΟ, μια εποχή δηλ. κατά την οποίαν ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ «ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ»!!!

Όσον αφορά τον Μπιλ Γκειτς και τις προθέσεις του κατά νου για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, μόνο μια «θεωρία συνωμοσίας» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά μια συνωμοσία…ΠΡΑΣΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΈΙΤΣ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…


CNN Greece: Κορωνοϊός: Η απάντηση του Μπιλ Γκέιτς σε όσους τον κατηγορούν ότι κρύβεται πίσω από την πανδημία

Δεκάδες είναι οι θεωρίες συνωμοσίας που έχουν γεννηθεί με την επέλαση του κορωνοϊού από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα. Κάποιες από αυτές εμπλέκουν και τον δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς. Τι απαντάει όμως ο ίδιος σε αυτές;.

Σύμφωνα με τις New York Times, 16.000 αναρτήσεις στο facebook συνδέουν τον Μπιλ Γκέιτς με την πανδημία του κορωνοϊού. Οι περισσότερες από αυτές τον φέρουν να την προκάλεσε για να πουλήσει εμβόλια μέσα από το ίδρυμά του.

Ο ίδιος, σχολιάζοντας την «πέραση» που έχουν οι θεωρίες συνωμοσίας στον κόσμο και ιδίως στους χρήστες των κοινωνικών μέσων σχολίασε μιλώντας στο CNNi:

«Ο συνδυασμός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μεταδίδουν όπου σκανδαλιστικές θεωρίες συνωμοσίας και του να έχεις μια πανδημία όπου οι άνθρωποι είναι αβέβαιοι και χρειάζονται μία απλή απάντηση, έχει ως αποτέλεσμα άνθρωποι όπως εγώ να γινόμαστε στόχος.

Το ίδρυμά μας έχει δώσει περισσότερα χρήματα για να αγοράσει εμβόλια και να σώσει ζωές. Επομένως, αυτό αντιστρέφεται λέγοντας ότι κερδίζει χρήματα.

Τουλάχιστον αυτό είναι αλήθεια, έχουμε σχέση με το εμβόλιο αλλά αυτή η σχέση είναι αντεστραμμένη.

Ελπίζω τουλάχιστον αυτό να μην επιφέρει διστακτικότητα απέναντι στο εμβόλιο. Ελπίζω ότι από όλη αυτή τη συζήτηση για το εμβόλιο και τις καινοτομίες, θα φέρει οφέλη από αυτό. Ο ιδιωτικός τομέας τα καταφέρνει υπέροχα και αυτά είναι πολύ καλά νέα, τα καταφέρνουμε. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα εκπλαγούν. Εκείνοι που ασχολούνται με τη δημιουργία εμβολίου κάνουν πολύ καλή δουλειά. Και πιστεύω ότι όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας θα καταλαγιάσουν».

Ο συνδυασμός κοινωνικά μέσα και πανδημία είναι ένας κακός συνδυασμός. Ποιος είναι ο κακός εδώ; Και πολλά συνδέονται με την πολιτική, εδώ στις ΗΠΑ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Πιστεύω πολύ στην ανάδειξη της αλήθειας. Δεν είναι το ίδιο ερεθιστικό να λες ότι κάποιος είναι αθώος, δεν το προωθείς σε τόσο πολλούς ανθρώπους όσο ότι κάποιος είναι υπεύθυνος για κάτι», είπε ο Μπιλ Γκέτς επισημαίνοντας ότι τα εμβόλια δεν ήταν δημοφιλή πολύ πριν ξεκινήσει η πανδημία.


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2020/03/31/%ce...