Home ΗΠΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: WikiLeaks: Ηταν η ΧΙΛΑΡΙ που πρότεινε τον…ΤΡΑΜΠ για υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: WikiLeaks: Ηταν η ΧΙΛΑΡΙ που πρότεινε τον…ΤΡΑΜΠ για υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων!!!

by _
0 comment 312 views

Donald Trump and Hillary Clinton debate at Washington University in St. Louis, Missouri, on Oct. 9, 2016.Rick Wilking / Reuters file

«Πρέπει να ενωθούμε, όχι μόνο ως έθνος, αλλά ως μια…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ»

-Ντόναλντ Τράμπ, το 2016 μαζί με την ξαδέλφη του…ΧΙΛΑΡΙ

Σας καλοσωρίζω όλους στις…ΣΤΗΜΕΝΕΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ χάριν στους…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!!! Και δεν έχει σημασία ποίος θα τις κερδίσει, διότι και οι δύο ανήνουν στην ίδια…ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ…

Και…

Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ είναι ένας απο τους καινούριους συμβούλους του Τράμπ!!!…


Ρουσβελτ: «Οι προέδροι δεν εκλέγονται αλλά επιλέγονται


Το ακόλουθο άρθρο το είχαμε δημοσιεύσει στις 08 Νοεμ. του 2016 και είναι ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ!!!


Είχα τις υπόνοιες μου απο τότε που έβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία ο Τράμπ. Πολλοί νόμισαν απο την αρχή ότι αυτός ήταν ο μονάδικος υποψήφιος ο οποίος θα μπορούσε να «τα βάλει» με το διεφθαρμένο κατεστημένο, κ.τλ., αλλά έχει γίνει πολύ σαφές ότι…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ήδη σας έχω γράψει πολλά για αυτό το θέμα, λέγοντας πως ήταν οι..ΚΛΙΝΤΟΝ που ζήτησαν απο τον Τράμπ να μπει στην κούρσα. Ο Τράμπ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ το Μάιο του ‘015, και «όλως περιέργως», μετά απο λίγες εβδομάδες, βάζει υποψηφιότητα για την προεδρία ο ίδιος…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!…


-του Ιωάν. Κουτούρη | Λος Άντζελες | 22:42, 08 Νοεμ. 2016  | Ανανεώθηκε στις 22 Ιουλ. 2020 | JohnKountouris.com


Σύμφωνα με μια άλλη, για άλλη μια φορά, πρόσφατη αποκάλυψη του…WikiLeaks, ήταν η ίδια η…ΧΙΛΑΡΙ που ενέκρινε τον…ΤΡΑΜΠ προκειμένου να γίνει ο «αντίπαλός» της!!!  Σύμφωνα με εμάιλ ενος εργαζόμενου της εκστρατείας της κας Κλίντον, με ημερ. 07 Απριλ. του 2015, ήταν ήδη εις γνώσιν της Χϊλαρι ότι εμπρόκειτο να μπεί στην κούρσα μαζί της, για την προεδρία,…Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤΤΡΑΜΠ!!!  Και ήταν η Κλίντον που είχε συμβουλέψει τότε τα ΜΜΕ να προωθήσουν την εγκυρότητα του Τράμπ ως ενός υποψήφιου «Παρδαλού Αυλητή».

Ο Τράμπ ήταν ο ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ να παίξει έναν τέτοιο ρόλο, δεδομένων των ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ. Διαβάστε το άρθρο μου «ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ Ο….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ???!!!» (πατήστε εδώ) να καταλάβετε.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν συνένοχα απο την αρχή στη δημιουργία αυτής της ψευδο-«κόντρας» Τράμπ και Χίλαρι.  Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα.

Ίδου τώρα το εμάιλ της εκστραστείας της Χίλαρι που μας διέρρευσε το Wikileaks με ημερομηνία 07 Απριλ. 2015!!!…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ: Ο7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ??? ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ…ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ!!! ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!! ΑΡΑ, Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ…ΦΤΙΑΧΤΗ, ΣΤΗΜΕΝΗ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΑΥΤΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2015 ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ…ΧΙΛΑΡΙ…!!!…

Αυτό όμως που παρέλειψαν να μας πούν τα ΜΜΕ είναι πως, μετά την τρίτη τηλεμαχία, ο Τράμπ και η Κλίντον βγήκαν έξω για ένα…ΡΑΝΤΕΒΟΥ, και το ΠΟΎ ΠΗΓΑΝ είναι ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΥ ΣΗΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑ…

Τι περιμένετε απο δύο συν-συνωμοτώντα…ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ??? Χεχεχεχε….(πατήστε εδώ)

Πήγαν σε μια μεγάλη συγκέντρωση των…Ιησουίτων, όπου παραβρέθησαν πολλοί…ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που συνέβησαν στο τέλος του έτους του Ιωβηλαίου (δηλ., αρχές Οκτ. φέτος), που είναι σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολογιακό έτος, οι Ιησουίτες, οι οποίοι είναι όλοι ΚΡΥΠΤΟ-Εβραίοι, αποφάσισαν να διορίσουν έναν νέον Ανώτερον Αρχηγό (Superior General).  Η ημερομηνία έναρξης του διορισμού του ήταν τα μεσάνυχτα, που ήταν το τέλος της περιόδου του Ιωβηλαίου.

Αυτό έχει ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ λόγω του ότι οι Ισουίτες αποτελούν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ….ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ. Οι πρώτοι πεφωτισμένοι ήσαν ΟΛΟΙ…ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ (Ρότσιλντ, Adam Weishaupt, κ.τλ.)

Κατα τη διάρκεια αυτής της συγκεντρώσεως των Ιησουίτων Καθολικών, ένας απο τους προσκαλεσμένους εστάθη εν τω μέσω των αδελφών του και είπεν:

«Έχω την υποστήριξη πολλών Καθολικών εδώ, όπως ο Χένρι Κίσινγκερ και ο Χάουαρντ Rubenstein.»

ΕΕΕ??? ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ???!!!  Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΜΠΙΝΣΤΆΙΝ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ???  Αν καταλάβατε αυτά που έγραψα παραπάνω για τους Ιησουίτες, τότε θα καταλάβετε και αυτό το…ΑΣΤΕΙΟ. Εξ ου τα πολλά…ΓΕΛΙΑ στα οποία ξέσπασαν οι υπόλοιποι προσκαλεσμένοι.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι ένας απο τους καινούριους σύμβουλους του Τράμπ τυχαίνει να είναι ο ίδιος ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ! (πατήστε εδώ)

Οι Ιησουίτες αποτελούν την «Μαύρη Εκκλησία» στην οποία πηγαίνουν όλοι οι…ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ (τραπεζίτες, πολιτικοί, κτλ.). Ο ιδρυτής ήταν ένας Εβραίος ονόματι Ιγνάτιος Λογιόλα, που ελάτρευε τη “Μαύρη Μαντόνα”.  Ο εκάστοτε αρχηγός των Ιησουιτών είναι ο “Μαύρος Πάπας”, ο οποίος φοράει έναν…. στραβό σταυρό.

Τόσο ο Ντόναλτ Τράμπ όσο και η επιλογή της Χίλαρι για Αντιπρόεδρο, τον κ. Τιμ Κέιν, πήγαν σε σχολεία που ανήκουν εις τους…Ιησουίτας.

ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ Ο ΤΡΑΜ ΚΑΙ Η ΧΛΑΡΙ…ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΣΜΗΞΑΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!  ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΧΕΝΡΙ Ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, Ο ΥΨΗΛΟΒΑΘΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΑΜΑΤΩΝ.  
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ…ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΧΙΛΑΡΙ…Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΒΝ!!!
ΆΡΑ…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ!!!
Και τέλος, στο τέλος της ομολίας του σε αυτήν την συγκέντρωση, ο Τράμπ λέγει «αυθορμήτως»:

«Πρέπει να ενωθούμε, όχι μόνο ως έθνος, αλλά ως μια…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.»

ΌΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΗΝ…ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!
ΆΡΑ, ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ??? ΕΕΕ??? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ….
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ….ΠΑΥΛΑ.

Οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές είναι…ΦΤΙΑΧΤΕΣ. Άλλο το ψηφίζειν που κάνει ο  λαός και άλλο το εκλέγειν που κάνει το εκάστοτε Κολλέγιο των Εκλεκτόρων της κάθε πολιτείας των ΗΠΑ, και..ΑΛΛΟ το…ΕΠΙΛΕΓΕΙΝ. Δηλαδή, ήταν ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Τ.Ρουσβελτ που είχε πει ΔΗΜΟΣΙΑ κάποτε:

«Οι προέδροι δεν εκλέγονται αλλά… επιλέγονται

Πηγή της ρήσεώς του εδώ >> https://www.goodreads.com/quotes/208113-presidents-are-selected-not-elected

Τον Τράμπ τον πρότεινε η…ΧΙΛΑΡΙ για πρόεδρο και αυτό έγινε δεκτή από τους υπόλοιπους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. Το ζευγάρι Κλίντον είναι υπηλόβαθμοι πράκτορες της ΝΤΠ και στενοί συνεργάτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ! Το ξέρατε ότι ο Τράμπ είχε επισκετεί τον …Λευκό Οίκο μαζί με τους δύο γιούς του, τη δεκ του ’90. με “ξεναγό” την ίδια την…ΧΙΛΑΡΙ;;;…

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι ήταν το Wikileaks που το Οκτ. του 2016 είχε πει δημόσια το εξής απίστευτο:

«Δεν υπάρχουν προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ»…!!!…

Διαβάστε λοιπόν και το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ WikiLeaks: «Δεν υπάρχουν προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ»!!! για περισσότερα.

Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ που είχαν βγάλει τότε για του λόγου το αληθες!!!….

Διαβάστε τα άλλα μου άρθρο-κλειδιά για τον Τράμπ που σας έχω βάλει παρακάτω…

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο για τη μεγάλη δεξίωση των Ισουητών που πήγε ο Τράμπ για να λάβει την…ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ για να γίνει…ΠΡΟΕΔΡΟΣ…


Διαβάστε ακόμη!…

https://greeknewsondemand.com/2016/09/30/απιστευτο-πρόβλεψη-της-υποψηφιότητα/

https://greeknewsondemand.com/2016/09/24/φτανει-πια-με-όλους-αυτούς-τους-πρακτο/

https://greeknewsondemand.com/2016/07/11/ο-σύνδεσμος-μεταξύ-ντόναλντ-τράμπ-και/

https://greeknewsondemand.com/2016/06/27/βγήκε-τελικά-ο-αληθινός-τράμπ-ειναι-με/

https://greeknewsondemand.com/2016/09/12/bloomberg-πήρε-πακέτο-διάσωσης-απο-τους-ροτσι/

https://greeknewsondemand.com/2016/10/18/το-δημιούργημα-της-μαφίας-χμ-της-εβρα/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr