Home ΗΠΑ Άνθρωποι που δεν εξετάστηκαν ποτέ για COVID-19 τους λένε ότι έχουν ήδη βγεί θετικοί στο ίδιο!!!

Άνθρωποι που δεν εξετάστηκαν ποτέ για COVID-19 τους λένε ότι έχουν ήδη βγεί θετικοί στο ίδιο!!!

by _
0 comment 171 views

Άνθρωποι που δεν εξετάστηκαν ποτέ για COVID-19 τους λένε ότι έχουν ήδη βγεί θετικοί στο ίδιο!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Έκθεση από τη Φλόριντα δείχνει ότι πολλοί άνθρωποι που δεν δοκιμάστηκαν ποτέ για το COVID-19 λαμβάνουν τηλεφωνικές κλήσεις ισχυριζόμενες ότι έχουν ήδη δοκιμαστεί θετικά στον ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊό..!!!

 

Το κανάλι ABC 7 Sarasota μίλησε με μια γυναίκα που ονομάζεται Mindy Clark και ήταν έτοιμη να δοκιμαστεί για τον ιό όταν παρατήρησε ταμπέλες που έλεγαν ότι μόνο εκείνοι με συμπτώματα θα έπρεπε να εξεταστούν.

Παρόλο που έφυγε αμέσως αφού είδε τις ταμπέλες και δεν πήρε ποτέ τεστ, ήρθε σε επαφή μαζί της κάποιος που της είπε ότι ήταν…ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ «ΙΟΝ».

Όταν η Mindy απάντησε στο τηλεφώνημα που της είπε ότι ήταν “θετική”, ρώτησε: «Θετική για τι;»

«Θετική για το COVID», απάντησε το άτομο στην άλλη γραμμή.

Η Κλαρκ εξήγησε ότι ήταν αδύνατον επειδή δεν πήρε ποτέ το τεστ και ζήτησε να διαγραφεί το φερόμενο θετικό αποτέλεσμα από το ιατρικό της ιστορικό.

Το άτομο στο τηλέφωνο είπε της Clark ότι εναπόκειτο σε αυτήν να αποδείξει ότι είναι αρνητική στο COVID, το οποίο έκανε δύο ημέρες αργότερα.

Αυτό δεν είναι το μόνο παράδειγμα κάποιου που δεν δοκιμάστηκε ποτέ και να πάρει θετικό αποτέλεσμα, καθώς πολίτες σε όλη τη χώρα έχουν κάνει παρόμοιες καταγγελίες.

Τα σχόλια σε ανάρτηση της σελίδας του “ABC 7 Sarasota” στο Facebook δείχνουν πολλούς χρήστες που ισχυρίζονται ότι βίωσαν το ίδιο πρόβλημα.

Με λίγα λόγια, ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Και επειδή ΔΕΝ τους βγαίνει στο μέτρημα σχετικά με τον αριθμό των δήθεν «κρουσμάτων» ή / και «θανάτων» από τον ΚΩΛΟ-νοϊό (ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ!!!), κάνουν ό, τι μπορούν για να διατηρήσουν αυτήν την…ΨΕΥΤΟ-πανδημία!!!

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ συμβαίνουν και ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Μια στενή οικογενειακή φίλη μας είπε μόλις τώρα ότι της συνέβηκε σήμερα…ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΩΡΑ ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ, ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΑΜΤΩΝ ΠΡΙΝ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ…ΕΜΑΣ!!!…


 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!


-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/people-who-never-took-test-being-told-theyre-covid-positive/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr