Χαρδαλιάς: Δεν υπάρχει σχεδιασμός γενικού lockdown-Τέλη Ιουλίου οι αποφάσεις για πανηγύρια


Χαρδαλιάς: Δεν υπάρχει σχεδιασμός γενικού lockdown-Τέλη Ιουλίου οι αποφάσεις για πανηγύρια


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!


Από Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία και Ηνωμένες Πολιτείες τα περισσότερα εισαγόμενα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, με το 76% να προέρχονται από τις τέσσερις βαλκανικές χώρες, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την πρώτη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου γίνονται στοχευμένα βάσει επιστημονικών δεδομένων και σημείωσε ότι όλοι πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση.

Όπως ανακοίνωσε τις πρώτες 19 μέρες που άνοιξαν τα σύνορα της χώρας έχουν εισέλθει στην Ελλάδα 918.032 άτομα. Συγκεκριμένα από τα αεροδρόμια πέρασαν 620.652 άτομα, από τα λιμάνια 48.720 , από τα χερσαία σύνορα 248.660. Παράλληλα, ο αριθμός ελέγχων το συγκεκριμένο διάστημα ανέρχεται σε 127.900. Συγκεκριμένα στα αεροδρόμια έγιναν 98.284 έλεγχοι, στα λιμάνια 6.119 και στα χερσαία σύνορα 23.497.

Ο αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων των εισερχομένων στη χώρα ανέρχεται συνολικά σε 295 από 1- 19 Ιουλίου, 53 είναι ακόμα ενεργά, 35 μη ενεργά, οι υπόλοιποι επέστρεψαν. Πρώτη σε θετικά κρούσματα είναι η Σερβία.

Πρόσθεσε ότι οι πρώτες σε εισαγόμενα κρούσματα χώρες ήταν Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Αλβανία. Από τα 295 εισαγόμενα κρούσματα «το 76% είναι από τις τέσσερις «φίλες» βαλκανικές χώρες».

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός γενικού lockdown, ενώ ανέφερε ότι στο τέλος Ιουλίου θα παρθεί η απόφαση σχετικά με το αν θα διεξαχθούν ή όχι τα πανηγύρια τον Αύγουστο.

Αναφορικά με τα τοπικά lockdown διευκρίνισε ότι είναι μέσα στα εργαλεία που διαθέτει η κυβέρνηση, πρόσθεσε όμως ότι είναι πολύ δύσκολο να ληφθεί τέτοια απόφαση.

«Εμείς οι ίδιοι κρατάμε τη τύχη στα χέρια μας» σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

https://www.astratv.gr/2020/07/21/%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b4


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2020/03/31/%ce...