Home Greek News ΣΟΚ: Η φωτο. του «νεκρού» Επσταϊν ΔΕΝ είναι του ίδιου, αλλά του αδελφού της…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ που είχε πεθάνει τότε!

ΣΟΚ: Η φωτο. του «νεκρού» Επσταϊν ΔΕΝ είναι του ίδιου, αλλά του αδελφού της…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ που είχε πεθάνει τότε!

by _
0 comment 430 views

ΣΟΚ: Η φωτο. του «νεκρού» Επσταϊν ΔΕΝ είναι του ίδιου, αλλά του αδελφού της…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ που είχε πεθάνει τότε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΡΟΝΤΧΑΜ!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Τόνι Ροντχάμ (Tony Rodham) πέθανε στις 7 Ιουν. 2019 από άγνωστη αιτία, και χρησιμοποιήθηκε μετά το πτώμα του ως η «σωρός» του Τζέφρι Επσταϊν! Μετά από λίγες εβδομάδες, τον Επσταϊν τον μετέφεραν στην Αεροπορική Βάση Ramstein της «Κ»-Town, 70 μίλια νοτιοδυτικά της Φρανκφούρτης της Γερμανίας!

Αυτό είναι η καλύτερη, μέχρι τώρα, εκδοχή του τι πραγματικά απέγινε ο Τζέφρι Επσταϊν διότι, έως τώρα, όλος ο κόσμος ξέρει πως αυτός ο άνθρωπος ΔΕΝ αυτοκτόνησε. Αλλά εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), το πάμε ακόμη παραπέρα, λέγοντας ότι…ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ και ότι…ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ!!! Βλέπετε, τους καλύτερους πράκτορές τους ΔΕΝ τους δολοφονούν ΠΟΤΕ οι Εβραίοι, αλλά τους κρατάνε πάντοτε…ΕΝ ΖΩΗ, είτε δημοσίως είτε…ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ….

Στις παρακάτω φωτογραφίες αποκαλύπτεται η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ΕπσταΪν. Προσέξτε το σχήμα της μύτης του «νεκρού» Επσταϊν (κάτω αριστερά), και συγκρίνετέ το με τη μύτη του ενώ ήταν ακόμη εν ζωή. Η μύτη του Τζέφρι είναι ίσια• η δε μύτη του νεκρού είναι…ΓΑΜΨΗ. Συγκρίνετε τώρα τη μύτη του «νεκρού» Επσταϊν με τη μύτη του αδελφού της Χίλαρι, Τόνι Ροντχάμ. Έχει το ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ!!! Δείτε τώρα τις υπόλοιπες φωτο. και θα καταλάβετε….

ΠΡΟΣΕΞΤΕ πολυ καλα την επόμενη εικόνα. Ο «νεκρός» Επσταϊν τυχαίνει…«τυχαίνει»…να μοιάζει 100 τοις 100 με τον…ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ!!!…

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΙΖΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡ ΜΕ ΤΟΝ…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

Προσέξτε τώρα τα αυτιά. Τα αυτιά του «νεκρού» Επσταϊν ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ με τα αυτιά του ζωντανού Επσταϊν. Άρα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΤΟΝΙ ΡΟΝΤΧΑΜ, ΚΑΙ ΤΟΝ «ΠΛΆΣΑΡΑΝ» ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΤΟΝ «ΠΕΘΑΜΕΝΟ» ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΠΟΥ…ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΩΣ Ο ΡΟΝΤΧΑΜ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ!!! Και περιττόν να σας πω ότι οι Κλίντον ήταν οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ >> ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ευρέθη και το όνομα του Ντόναλντ Τράμπ στο ημερολόγιο πτήσεων του Επσταϊν για το…ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr