Home ΔΙΕΘΝΗ Ακυρώνεται η γερμανική υπηκοότητα για 1 εκ. Τούρκους!!!

Ακυρώνεται η γερμανική υπηκοότητα για 1 εκ. Τούρκους!!!

by _
0 comment 167 views

Ακυρώνεται η γερμανική υπηκοότητα για 1 εκατομμύριο Τούρκους!!!


Έκτακτη απόφαση στην Γερμανία ! Ακυρώνεται η γερμανική υπηκοότητα για 1 εκ. Τούρκους!!!

Η Γερμανία ετοιμάζεται να ακυρώσει τις υπηκοότητες αυτών οι οποίοι μετά το 2000, χωρίς άδεια πήραν την τουρκική υπηκοότητα.

Ετοιμάζεται η ακύρωση της γερμανικής υπηκοότητας για τους τουρκικής καταγωγής πολίτες οι οποίοι δίχως άδεια από τη Γερμανία και μετά από το έτος 2000 πήραν την τουρκική υπηκοότητα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Σοζτζου, η Διεύθυνση Ιθαγένειας της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ήδη έστειλε επιστολές σε αυτούς ανακοινώνοντας την απόφαση ακύρωσης. Η Γερμανία πήρε τις πληροφορίες περί υπηκοότητας από την Τουρκία. Στη Γερμανία σύμφωνα με τους νόμους για να πάρει κάποιος την υπηκοότητα πρέπει πρώτα να έχει χάσει την τουρκική υπηκοότητα.

Στο παρελθόν πολλά άτομα για να μπορέσουν να καταγραφούν ως Γερμανοί, εγκατέλειψαν την τουρκική υπηκοότητα. Και αφού έγιναν Γερμανοί και μετά, παρά τους γερμανικούς νόμους, κρυφά πήραν πάλι την τουρκική υπηκοότητα.

Και ενώ επί χρόνια για αυτήν τη γνωστή κατάσταση οι τούρκικες αρχές έκαναν τα στραβά μάτια, οι γερμανικές αρχές όταν ενημερώθηκαν, αμέσως επενέβησαν και ακυρώνουν τώρα τις υπηκοότητες αυτές. Και αυτοί που θα χάσουν την γερμανική υπηκοότητα για να την πάρουν πάλι, θα πρέπει ξανά να υποβάλουν αίτημα.


Πηγή >> https://tele1.com.tr/almanyadan-flas-karar-1-milyon-turkun-vatandasligi-iptal-ediliyor-189989/

Μέσω >> https://tourkikanea.gr/%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr