Home ΗΠΑ Τράμπ στο CNN LIVE προς ομάδα μαύρων κοινοτικών ηγετών: Είμαι Μασόνος.

Τράμπ στο CNN LIVE προς ομάδα μαύρων κοινοτικών ηγετών: Είμαι Μασόνος.

by _
0 comment 136 views

Τράμπ στο CNN LIVE προς ομάδα μαύρων κοινοτικών ηγετών: Είμαι Μασόνος.

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 15 Αυγ. 2017, 19: 30, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 | JohnKountouris.com

Με αφορμή την συμπλήρωσιν των πρώτων 100 ημερών στο νέο αξίωμά του, ο νεοεκλεγής πρόεδρος της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…των Ρότσιλντ που λέγεται “THE UNITES STATES INC.” (δηλ., «OI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ A.E.», πατήστε εδώ για περισσότερα) Ντόναλντ Τράμπ ευρέθη έμπροσθεν μιας ομάδος μαύρων ΚΑΙ κοινοτικών ηγετών των εν Αμερική μαύρων ΚΑΙ…ΜΑΣΟΝΩΝ. Και αφού οι Μαύροι αυτοί εξεφράσθησαν πως είναι Μασόνοι, ξεπετάγεται αίφνης ο Τράμπ στην συζήτηση και λέγει τα εξής επιβεβαιωτικά όλων όσων  έχωμε γράψει ημείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» όσον αφορά το γεγονός ότι ο Τράμπ είναι γέννημα και θρέμμα της Εβραϊκής μαφίας (πατήστε εδώ και εδώ για περισσότερα):

«Είμαι στην πραγματικότητα Μασόνος… Θα το ήξερα αυτό…»

Αυτό το είπε ο ίδιος ο Τράμπ (Είμαι στην πραγματικότητα Μασόνος. Θα το ήξερα αυτό) τόσο αυθορμήτως και εις απάντησιν της εκφράσεως μιας σειράς αριθμών (38, 35, 33) που «πέταξε» στη συζήτηση ένα ζεύγος μαύρων που «προσπαθούσε» να ενθυμηθεί πόσα χρόνια ήταν παντρεμένοι. Ο Τράμπ δηλ., τους ανέφερε το γεγονός ότι είναι κι αυτός Μασόνος βάσει της συγκεκριμένης σειράς αριθμών που ανέφερε το εν λόγω ζεύγος αναφορικώς προς το ποσόν ετών που είναι μαζί υπό τους δεσμούς του γάμου.

Και γιατί αυτή η σειρά αριθμών, 38, 35, 33;;; Γιατί αντικατοπτρίζουν συμβολισμούς ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ, ιδιαίτερα ο αριθμός 33 που είναι ο υψηλότατος βαθμός της ίδιας Μασονίας!!! Ολ’αυτά ήταν…ΕΝ-ΟΡ-ΧΗ-ΣΤΡΩ-ΜΕ-ΝΑ σε ζωντανή τηλεόραση!!!

Να ο «αγαπημένος» μας Αμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ!

Αυτά τα είχε πει ο Τράμπ ζωντανά στον αέρα στο CNN. Δείτε το ακόλουθο κλιπ για του λόγου το αληθές:

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr