Home Greek News Σε σοκ οι γονείς του δράστη στη Κοζάνη: Στεκόμαστε δίπλα στα θύματα

Σε σοκ οι γονείς του δράστη στη Κοζάνη: Στεκόμαστε δίπλα στα θύματα

by _
0 comment 200 views

Επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης: Τι λένε οι γονείς του 45χρονου δράστη

17/07/2020, 15:23


Δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, λένε μέσω του δικηγόρου τους…

Σοκαρισμένοι από την επίθεση που πραγματοποίησε με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης είναι οι γονείς του 45χρονου δράστη και με ανακοίνωσή τους στέκονται δίπλα στους εργαζομένους που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

«Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν όσα νιώθουμε αυτή την στιγμή, για το αποτρόπαιο και πρωτοφανές έγκλημα που διέπραξε ο υιός μας. Η σκέψη μας είναι αποκλειστικά και μόνο σε εσάς· στα θύματά του και στους συγγενείς τους, που εντελώς αδόκητα, άνευ οποιασδήποτε λογικής εξήγησης και αιτίας, ζείτε πρωτόγνωρες, δραματικές στιγμές.

Μοιραζόμαστε το σοκ, τον πόνο και την αγανάκτηση μαζί σας. Ξέρουμε βέβαια ότι ένας απλός λόγος από εμάς προς εσάς δεν μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, ούτε ασφαλώς να ανατρέψει μια τέτοια φρικαλεότητα.

Συντετριμμένοι.

Αδύναμοι ψυχικά να επικοινωνήσουμε μαζί σας έστω για έναν λόγο παραμυθίας και συγνώμης.

Στεκόμαστε νοερά δίπλα σε όλους εσάς, και ενώνουμε τις προσευχές μας, με την ευχή να έχει αποφευχθεί το χειρότερο», λένε σε ανακοίνωσή τους.

Την ίδια ώρα μέσω του δικηγόρου τους διαμηνύουν πως δεν στέκονται στο πλευρό του γιου τους και πως ο μοναδικός λόγος που επιχείρησαν να τον δουν ήταν για να μάθουν το «γιατί».

Mιλώντας στο kozan.gr, o δικηγόρος Ζήσης Βρίκος, εκπρόσωπος της οικογενείας του 45χρονου δράστη, ανέφερε πως η οικογένειά του δε μπορεί να αποδώσει κανένα κίνητρο και καμιά σύνδεση στον τόπο που επέλεξε και τους ανθρώπους που στοχοποίησε.

O δράστης δεν είχε καμία επικοινωνία ή επίσκεψη προηγουμένως στην ΔΟΥ Κοζάνης. Μια σύνδεση που θα μπορούσε να υπάρξει με την εφορία αφορά μια προ 20ετιας υπόθεση της οικογενείας αλλά γι’ αυτή ο δράστης δεν είχε αναφέρει τίποτα τα τελευταία χρόνια.

Επίσης ο δικηγόρος Ζήσης Βρίκος διευκρίνισε, με βάση πάντα τα λεγόμενα της οικογενείας, πως ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

<

https://www.protothema.gr/greece/article/1027587/ti-lene-oi-goneis-tou-45hronou-pou-eisevale-me-tsekouri-sti-dou-kozanis/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr