Home Greek News Ρήμαξαν το λιμενικό ταμείο!Παραπέμπονται για κακουργήματα πρώην μέλη του Δ.Σ.-Στις 22/10 όλοι στο σκαμνί

Ρήμαξαν το λιμενικό ταμείο!Παραπέμπονται για κακουργήματα πρώην μέλη του Δ.Σ.-Στις 22/10 όλοι στο σκαμνί

by _
0 comment 270 views

Μόνο στο edolio5! Ρήμαξαν το λιμενικό ταμείο!Παραπέμπονται για κακουργήματα πρώην μέλη του Δ.Σ.-Στις 22/10 όλοι στο σκαμνί

Του Άρη Σπίνου 

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις στο θέμα της ποινικής δίωξης μελών της προηγούμενης διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου.Στην εν λόγω δικογραφία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του edolio5  έχουν συμπτυχθεί πέντε σχετικές ποινικές δικογραφίες, μεταξύ αυτών και οι αναφορές που είχε κάνει ο τότε Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πύργου Χάρης Αντύπας, ο οποίος τώρα βρέθηκε στη θέση να τις υποστηρίξει και ως δικηγόρος. 
Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η ομοφωνία του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, δείχνει σημειολογικά ότι σύσωμος ο αυτοδιοικητικός χώρος του Πύργου, αποδέχεται τις νομικές ενέργειες για την υπόθεση.

Μετά την αξιολόγηση της τεράστιας ποινικής δικογραφίας που αριθμεί πάνω από 5.000 σελίδες, ο εισαγγελέας παρέπεμψε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας για την δικάσιμο στις 22 Οκτωβρίου 2020, μέλη της προηγούμενης διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, που φέρονται να κατηγορούνται για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Η συγκλονιστική ανατροπή της υπόθεσης έγκειται όμως, στο ότι ενώ αρχικά γινόταν η διερεύνηση της υπόθεσης για την τέλεση πλημμεληματικών αδικημάτων, μετά την υποβολή της έγκλησης από μέρους της τωρινής διοίκησης του ΔΛΤΠ, ο Εισαγγελέας με παραγγελία του παρέπεμψε για τα υπόλοιπα καταγγελλόμενα αδικήματα στην Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Ηλείας για την διερεύνηση τέλεσης αδικημάτων κακουργηματικής φύσεως.

Το ζήτημα φυσικά είναι πόσο γρήγορα θα κινηθούν οι διαδικασίες, καθώς τόσο η τοπική κοινωνία όσο και ο πολιτικός κόσμος ζητούν απαντήσεις.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr