Home Greek News Οι Βρυξέλλες «τσάκισαν στις κυρώσεις» την Τουρκία: Της δίνουν ακόμα 485 εκατομμύρια ευρώ για το μεταναστευτικό!

Οι Βρυξέλλες «τσάκισαν στις κυρώσεις» την Τουρκία: Της δίνουν ακόμα 485 εκατομμύρια ευρώ για το μεταναστευτικό!

by _
0 comment 127 views

Οι Βρυξέλλες «τσάκισαν στις κυρώσεις» την Τουρκία: Της δίνουν ακόμα 485 εκατομμύρια ευρώ για το μεταναστευτικό!


Την ώρα που ο ΥΠΕΞ Ν.Δένδιας δηλώνει:” O Ερντογάν υπερέβη τα εσκαμμένα με την Αγιά Σοφιά” και ζητά από την… UNESCO να πάρει θέση, όταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος δηλώνει ότι: “Θα μπορούσε να απαγορευθεί η διέλευση τουρκικών φορτηγών μέσω Ελλάδας προς την Ευρώπη” και θεωρούν ότι αύριο στις Βρυξέλλες θα επιβληθούν οι κυρώσεις στην Τουρκία, αποκαλύπτεται ότι μόλις χθες(μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του Ερντογάν ότι κάνει την Αγία Σοφία τζαμί) η ΕΕ ξεκίνησε τις “σκληρές κυρώσεις” δίνοντας σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ στην Άγκυρα για το μεταναστευτικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/895671_tin-tsakise-stis-kyroseis-tin-toyrkia-i-ee-tis-dinoyn-akoma-485

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr