Home Greek News FBI: Η Οικογένεια των Μητσοτάκηδων είναι βαριά υποχρεωμένη και δεσμευμένη στους Τούρκους.

FBI: Η Οικογένεια των Μητσοτάκηδων είναι βαριά υποχρεωμένη και δεσμευμένη στους Τούρκους.

by _
0 comment 301 views

FBI: Η Οικογένεια των Μητσοτάκηδων είναι βαριά υποχρεωμένη και δεσμευμένη στους Τούρκους.


Κούλης στη Βουλή: «ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ πολιτικός κρατούμενος…6 ΜΗΝΩΝ από την Χούντα!»

Απάντηση κοινής λογικής: Ναι, ναι, ναι…από την…«κακιά» Χούντα, ενώ είχατε φύγει άρον-άρον τότε από την Ελλάδα με προορισμό…ΤΑΣ ΒΡΩΜΙΚΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!! ΠΡΟΔΟΤΗΣ… ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΗΣΟΥΝΑ!!!


Η Οικογένεια των Μητσοτάκηδων είναι βαριά υποχρεωμένη και δεσμευμένη στους Τούρκους, διότι οι Τούρκοι έσωσαν τον Πατέρα του Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη όταν εκείνος δραπέτευσε   από την Ελλάδα στην Τουρκία με Τουρκικό ψαροκάικο, κατά τις πληροφορίες και ιστορικά ντοκουμέντα του FBI.

Εξού και οι θεατρινισμοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την απέλαση μόνο του Πρεσβευτή του Λιβυκού κράτους και όχι τον Τούρκο πρεσβευτή που είναι και ο βασικός υπαίτιος-αντιπρόσωπος της  παρα-χάραξης, της  ανακήρυξης ΑΟΖ μέσα στην Ελληνική Επικράτεια.

Από όλα θα δώσουν τα μισά στους Τούρκους ….+οι προδότες, θα παραδοθούμε άνευ όρων στις απαιτήσεις των Τούρκων του KAZAN-KAZAN, χωρίς ντουφεκιά….εάν δε ακουστούν και αυτές και μας υποχρεώσουν να   διαπραγματευθούμε, αντί να τους τσακίσουμε, τότε θα χάσουμε περισσότερα.

Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας…όπως και οι Γερμανοί κατά τους Μητσοτάκηδες.

ΔΕΙΤΕ τα έγγραφα ΕΔΩ >> https://www.edocr.com/v/qpanpmk5/eahatzisavvas/H-Oikogeneia-twn-Mhtsotakhdwn-einai-baria-ypoxrewm


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr