Home Greek News «ΑΝΕΣΤΗΘΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ» Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ!!! – Ιταλία – κορονοϊός: Θα απαγορευτεί η άρνηση για θεραπεία

«ΑΝΕΣΤΗΘΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ» Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ!!! – Ιταλία – κορονοϊός: Θα απαγορευτεί η άρνηση για θεραπεία

by _
0 comment 187 views

Ιταλία – κορονοϊός: Θα απαγορευτεί η άρνηση για θεραπεία

Ιατρικό προσωπικό στην Ιταλία AP


Η Ιταλία παίρνει ακόμα πιο δραστικά μέτρα για τον κορονοϊό καθιστώντας παράνομη την άρνηση νοσοκομειακής θεραπείας.


Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – Αυτά που σχολιάζει εδώ το σάιτ news247 λέγοντας ότι «πολλά από όσα ξέραμε από παλιά μπορεί και να μην ισχύουν» είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ διότι αν όντως δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα, τότε θα έπρεπε να αλλάξουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Η αλήθεια για τον Κορωνοϊό απο τον Πάνο Σκαρλάτο, Ειδικό Επιστήμονα…!!! για να καταλάβετε…


Μπορεί μία χώρα να υποχρεώσει τους πολίτες της να υποβληθούν σε νοσοκομειακή θεραπεία ακόμα και αν οι ίδιοι δεν το επιθυμούν;

Πριν βιαστείτε να απαντήσετε “όχι”, αναλογιστείτε ότι διανύουμε την εποχή του κορονοϊού, οπότε πολλά από όσα ξέραμε από παλιά μπορεί και να μην ισχύουν.

Στην Ιταλία πάντως πολύ σύντομα η ερώτηση στη συγκεκριμένη ερώτηση θα γίνει ναι αφού, όπως τόνισε, ο Ιταλός υπουργός υγείας, το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Αιτία αποτέλεσε ένας 64χρονος από τη Βιτσέντσα ο οποίος αν και είχε παρουσιάσει συμπτώματα επιστρέφοντας από επαγγελματικό ταξίδι από τη Σερβία αρνήθηκε να υποβληθεί σε θεραπεία κάνοντας εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Μερικές ημέρες μετά όμως αναγκάστηκε να το κάνει αφού η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Νοσηλεύεται μάλιστα σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Ο 64χρονος στη διάρκεια της “ανταρσίας” του παρακολούθησε μία κηδεία και ένα πάρτι γενεθλίων και “κόλλησε” άλλα πέντε άτομα.

Ο Υπουργός Ρομπέρτο Σπεράντζα το ξεκαθάρισε: Είμαι σε διαβούλευση με τη νομική μου υπηρεσία για την περίπτωση της υποχρεωτικής θεραπείας ασθενών που αρνούνται” τόνισε χαρακτηριστικά σε μία διαπίστωση με την οποία συμφώνησε και ο Περιφερειάρχης του Βένετο.

https://www.news247.gr/kosmos/italia-koronoios-tha-apagoreytei-i-arnisi-gia-therapeia.7676225.html


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΙΤΑΛΙΑΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr