Home ΗΠΑ Ν.Τραμπ: «Οι φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα μέσω διαδικτύου θα είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν τη χώρα»

Ν.Τραμπ: «Οι φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα μέσω διαδικτύου θα είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν τη χώρα»

by _
0 comment 161 views

Ν.Τραμπ: «Οι φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα μέσω διαδικτύου θα είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν τη χώρα»


Εάν τα πανεπιστήμια στα οποία φοιτούν αποφασίσουν, εξαιτίας των ανησυχιών που εγείρει η πανδημία του κορωνοϊού, να παραδίδονται μαθήματα αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου όταν ξαναρχίσουν τη λειτουργία τους τότε οι ξένοι φοιτητές θα απαγορεύεται να παραμείνουν στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Η αμερικανική κυβέρνηση «δεν θα χορηγεί βίζες σε φοιτητές εγγεγραμμένους σε προγράμματα (σπουδών) που γίνονται εξ ολοκλήρου μέσω Διαδικτύου και η συνοριοφυλακή δεν θα τους επιτρέπει την είσοδο στην επικράτεια», διεμήνυσε η ομοσπονδιακή αστυνομική υπηρεσία η οποία είναι αρμόδια για τη μετανάστευση και τα τελωνεία (Immigration and Customs Enforcement, ICE) σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/894072_ntramp-oi-foitites-poy-parakoloythoyn-mathimata-meso-diadiktyoy-tha

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr