Home ΚΟΣΜΟΣ Τουρκικά ενεργειακά πλοία πλέουν προς την Λιβύη συνοδεία τουρκικών φρεγατών: Θα παρέχουν ηλεκτρισμό στο καθεστώς Σάρατζ

Τουρκικά ενεργειακά πλοία πλέουν προς την Λιβύη συνοδεία τουρκικών φρεγατών: Θα παρέχουν ηλεκτρισμό στο καθεστώς Σάρατζ

by _
0 comment 202 views

Τουρκικά ενεργειακά πλοία πλέουν προς την Λιβύη συνοδεία τουρκικών φρεγατών: Θα παρέχουν ηλεκτρισμό στο καθεστώς Σάρατζ


Η τουρκική εταιρεία ενέργειας «Karadeniz Holding AS» έπειτα από συνομιλίες με την κυβέρνηση της Τρίπολης στη Λιβύη θα πωλήσει ηλεκτρική ενέργεια διοχετεύοντας 1.000 μεγαβάτ στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας της βόρειας Αφρικής με ειδικά πλοία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, τα οποία αυτή την στιγμή πλέουν προς την χώρα συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων, όπως αναφέρουν πηγές των ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Η «Karadeniz Holding AS» που έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη,  ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση Σάρατζ συμφώνησε με την πρόταση της τουρκικής εταιρείας για αγορά 1.000 μεγαβάτ ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εταιρεία Karpowership, που εδρεύει και αυτή στην Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε από την πλευρά της, ότι διαθέτει αρκετούς κινητούς σταθμούς για να τροφοδοτήσει τη Λιβύη με ηλεκτρική ενέργεια εάν επιτευχθεί συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/893724_toyrkika-energeiaka-ploia-pleon-pros-tin-livyi-synodeia-toyrkikon

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr