Home ΗΠΑ ΣΟΚ: Φίλη του Τράμπ και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ η συνεργός του αρχι-παιδεραστή Τζέφρι Επσταϊν Γκισλέιν Μάξγουελ!!!

ΣΟΚ: Φίλη του Τράμπ και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ η συνεργός του αρχι-παιδεραστή Τζέφρι Επσταϊν Γκισλέιν Μάξγουελ!!!

by _
0 comment 506 views

ΣΟΚ: Φίλη του Τράμπ και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ η συνεργός του αρχι-παιδεραστή Τζέφρι Επσταϊν Γκισλέιν Μάξγουελ!!!

ΙΔΟΥ η σύνδεσις Επσταϊν, Μαξγουέλ, Μοσάντ, Ρότσιλντ και….ΤΡΑΜΠ..!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το σημερινό άρθρο της γνωστής διαδικτυακής εφημερίδος “THE SUN”, με τίτλον «‘SINNER’ CIRCLE: Ghislaine Maxwell arrest sends shockwave through Epstein’s celeb circle with Clinton, Trump & ‘elites’ in spotlight», δηλαδή, «ΚΥΚΛΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ: Συγκλόνισε τον κύκλο του Επσταϊν με τον Κλίντον, τον Τραμπ και την “ελίτ” στο προσκήνιο η σύλληψη της Ghislaine Maxwell (Γκισλέιν Μαξγουέλ)» όπου επιβεβαιώνονται όλα όσα έχουν βγάλει διαχρονικά εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) όσον αφορά την σύνδεσιν Επσταϊν–Κλίντον–Τράμπ–ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Η “THE SUN” αναφέρει συγκεκριμένα…

Ο Maxwell θα “συνεργαστεί πλήρως” με το FBI στην έρευνά του για τον μυστικό κόσμο του ντροπιασμένου οικονομικού μεγιστάνα, αναφέρουν αναφορές.

 

Και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει άσχημα νέα για όσους έχουν περάσει χρόνια προσπαθώντας να αποστασιοποιηθούν από τον ντροπιασμένο Έπσταϊν – συμπεριλαμβανομένου του Μπιλ Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ.

Μας προκαλεί εντύπως πως το όνομα τόσο του Μπιλ Κλίντον όσο και του Τράμπ τυχαίνει να συνδέονται με τον αρχι-παιδεραστή Τζέφρι Επσταϊν. Αλλά…ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ, διότι αμφότερα έχουν ευρεθεί στο μικρό μαύρου  βιβλίου του ίδιου μεγάλου…ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ!!! Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Πρώτο θύμα του Τζέφρι Επσταϊν Maria Farmer: Έβλεπα συνέχεια τον Τράμπ να επισκέπτεται τον Επσταϊν για μικρά κορίτσια, σας αποκαλύψαμε τις αποκαλύψεις της κας Μαρία Φάρμερ για τον Τράμπ εν σχέσει με τον Επσταϊν και την κα Γκισλέιν Μαξγουέλ. Αυτή υπήρξε το πρώτο θύμα του Επστάιν από τις αρχές της δεκ. του 1990, οπότε είχε πάει τότε στο FBI για να καταγγείλει ΠΟΛΛΑ που είχε ήδη μάθει τότε για τον Επσταϊν και το μεγάλο κύκλωμα παιδεραστίας που «έτρεχε» τότε εξυπηρετώντας ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα του μικρού μαύρου βιβλίου του Επσταϊν!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΌΛΟ ΕΔΩ! >> https://greeknewsondemand.com/2020/05/05/%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%c

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ “LAST AMERICAN VAGABOND”, ακούμε εμβρόντητοι ότι ακόμη και η πρώην σύζυγος του…ΤΡΑΜΠ, ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚ ΓΙΑ ΤΟ…ΙΔΙΟ «ΠΡΑΜΑ»!!! Μεταβείτε στο επόμενο βίντεο στο 43:45 για να ακούσετε όλα αυτά….

Στην δε ίδια πρόσφατη συνέντευξη στο σάιτ “LAST AMERICAN VAGABOND”, η κα Μαρία Φάρμερ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΩΣ…ΣΥΝΕΡΓΟ, ΣΥΝΩΜΟΤΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!!! Για αυτό το κομμάτι, μεταβείτε στο 6:00 και μετά.

Ακούμε επίσης την ίδια κα Φάρμερ να λέει ότι της είχε εκμυστηρευτεί τότε η κα Γκισλέιν Μαξγουέλ ότι ο πατέρας της ήταν μεγάλο όνομα, μεγάλος…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ του Ισραήλ και ότι αυτή, η κα Γκισλέιν, κατείχε διαβατήρια για αρκετές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασείλιο και το…ΙΣΡΑΗΛ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι η Γκισλέιν είπε αποκαλύψει μάλιστα, πάλιν στην Μαρία, ότι η οικογένειά της έχει ως μεγάλο προστάτη τους….ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ….ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Για αυτό το κομμάτι μεταβείτε στο 36:18…

Στο ίδιο προαναφερθέν άρθρο της «THE SUN» διαβάζουμε για πάρα πολλά μεγάλα ονόματα σε σχέση με τον Επσταϊν, αλλά στο άρθρο δεν είναι σαφές για το ΕΑΝ συμμετείχαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ στις στις παιδοφιλικές δραστηριότητες του Επσταϊν. Η δε κα Μαρία Φάρμερ, στην ίδια παραπάνω συνέντευξιν, ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 100 ΤΟΙΣ 100 ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΕ…ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΝΤΩΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ!! ΟΠΟΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΧΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ!!!

‘Οσο για τις σχέσεις Τράμπ και Γκισλέιν Μαξγουέλ, αυτές είναι γνωστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η Γκισλέιν είχε ως πατέρα έναν αρχιπράκτορα της Μοσάντ, αλλά κι η…ΙΔΙΑ ήταν μεγάλη …ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ και συντόνιζε συνέχεια τις δραστηριότητες του ίδιου του ΕΠΣΤΑΪΝ!!! Ο δε πρώην μέντωρ του Ντόναλντ Τράμπ, κος Ροϊ Κον (Roy Cohn), ήταν χρόνια ο επικεφαλής της…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ στις ΗΠΑ, ένας από τους…ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ και έτυχε να «τρέχει», ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ένα μεγάλο ΚΥΚΛΩΜΑ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ….ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ· ΚΆΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΝΕ Ο…ΕΠΣΤΑΪΝ.

Τον Δεκέμβριο του 2016, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ υπερηφανεύτηκε ότι απορρίφθηκε η αγωγή για βιασμό παιδιών, είχε «δίκιο». Απορρίφθηκε επειδή η κα… Ghislaine Maxwell είχε καταθέσει τότε ότι οι κατηγορίες ήταν «ψευδείς»…!!! (Πηγή εδώ) Μιλάμε για την…ΙΔΙΑ «ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ» ΓΚΙΣΛΕΙΝ ΜΑΞΟΥΓΕΛ που….ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!! Και όπως έχει αποδειχθεί, ΕΛΕΓΕ…ΨΕΜΑΤΑ Η ΚΑ ΓΚΙΣΛΕΙΝ, ΓΙ ῾ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΠΕΜΦΘΗ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΡΑΜΠ!!!

Τώρα η Μάξγουελ αντιμετωπίζει φυλάκιση για ψέματα στην αγωγή «Τζέιν Ντου» (μη κατονομαζόμενης γυναίκας) το 2015-2016 εναντίον του Τραμπ και του Έπσταϊν, κάτι το οποίο απήλλαξε τον Τραμπ από πιθανές ποινικές κατηγορίες για βιασμό παιδιών και του επέτρεψε να αναλάβει την προεδρία.

Το όνομά του όμως δεν είναι πλέον απαλλαγμενο και θα σας επανέλθουμε με την συνέχεια αυτής της φοβερής αποκάλυψης!….

Αααα….σας αναφέραμε επίσης ότι το όνομα του κου Ροϊ Κον είχε συμπεριληφεί στην μοναδική δικογραφία μιας μεγάλης δικαστικής υποθέσεως σχετικώς προς την δολοφονία του…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ;;; Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλον Σοκ: Ο μέντωρ του Τράμπ πίσω από τη δολοφονία του Κένεντι! Ο ρόλος του Μπούς & ο σύνδεσμος με την ΕΛΛΑΔΑ! για περισσότερα!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr