Home Greek News Η παρέα Πολάκη, Παππά, Σπίρτζη και Βαξεβάνη “ξαναχτύπησε”

Η παρέα Πολάκη, Παππά, Σπίρτζη και Βαξεβάνη “ξαναχτύπησε”

by _
0 comment 194 views

Η παρέα Πολάκη, Παππά, Σπίρτζη και Βαξεβάνη “ξαναχτύπησε”


Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά ένα “άλμπουμ” δέκα φωτογραφιών δημοσίευσε στο facebook ο Παύλος Πολάκης από το τραπέζι που έκανε για την ονομαστική εορτή του.

Συνδαιτημόνες του κ. Πολάκη ήταν η συνήθης παρέα του σε παρόμοιες συνάξεις. Μόνο που στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία η χαμεγελαστή και ευδιάθετη παρουσία του Νίκου Παππά, ακριβώς στο πλάι του εορτάζοντα, στέλνει και πολιτικά μηνύματα. Δεν έχουν, εξάλλου, περάσει παρά μόνο λίγα εισοκοτετράωρα από τις αν όχι θυελλώδεις, τουλάχιστον αμήχανες και ηλεκτρισμένες κομματικές συνεδριάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις απέλπιδες -εν μέσω αντιπαραθέσων- προσπάθειες του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, να βρει διέξοδο από τη δίνη της κασετολογίας Παππά, Μιωνή, Παπαγγελόπουλου.

Όμως, το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Νίκος Παππάς έκανε εμφάνιση, ποζάροντας δίπλα στον εορτάζοντα. Και μαζί του στο τραπέζι του Παύλου Πολάκη η παρέα των Βαξεβάνη, Σπίρτζη, Γ. Τσίπρα, Βαξεβάνη και άλλων. Η σύνθεση της παρέας θα μπορούσε να ερμηνευθεί και ως στήριξη προς των πανταχόθεν βαλλόμενο πρώην υπουργό. Ίσως, παράλληλα, να αποτελεί και ένα εσωκομματικό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

https://www.iapopsi.gr/i-parea-polaki-pappa-spirtzi-kai-vaxevani-quot-xanachtypise-quot/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr