Home Greek News Ελένη Μενεγάκη: Το μεγάλο φινάλε, το «ευχαριστώ» στους τηλεθεατές και το φιλί στον Μάκη Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη: Το μεγάλο φινάλε, το «ευχαριστώ» στους τηλεθεατές και το φιλί στον Μάκη Παντζόπουλο

by _
0 comment 180 views

Ελένη Μενεγάκη: Το μεγάλο φινάλε, το «ευχαριστώ» στους τηλεθεατές και το φιλί στον Μάκη Παντζόπουλο

 


Δείτε στα βίντεο το τηλεοπτικό αντίο της Ελένης Μενεγάκη

Λίγο μετά τις 16:30 το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη… έσβησε τα φώτα της εκπομπής Ελένη στον Alpha και αποχαιρέτησε με δάκρυα τους τηλεθεατές. Με ένα τρυφερό φιλί στον αγαπημένο τηςΜάκη Παντζόπουλο, με πολλή συγκίνηση και μία αναδρομή στα 15 χρόνια της εκπομπής στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη αφήνει πίσω της 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση λέγοντας μεταξύ άλλων «εις το επανιδείν».

Στο τέλος της εκπομπής κοιτώντας την κάμερα απευθύνθηκε στους τηλεθεατές λέγοντας φανερά συγκινημένη.  «Έναν έναν όλους σας αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ. Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά απ’ όσα η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε αλλά να θυμάστε κάτι: Η ζωή συνεχίζεται και είναι όλη εκπλήξεις, γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε ”Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος”. Καλή συνέχεια παιδιά. Εις το επανιδείν… Όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία» ήταν τα τελευταία τηλεοπτικά λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο εδώ > >https://www.protothema.gr/life-style/article/1022490/eleni-menegaki/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr