Home ΗΠΑ Παγκόσμιο “ΜΠΑΜ”! Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ

Παγκόσμιο “ΜΠΑΜ”! Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ

by _
0 comment 195 views

Παγκόσμιο “ΜΠΑΜ”! Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ

Σε μία πρωτοφανή κίνηση στα διπλωματικά χρονικά, το Ιράν εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον… Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίον κατηγορεί για την εξόντωση Σουλεϊμάνι.

Μάλιστα, η Τεχεράνη ζητάει από την Interpol να συνδράμει στη σύλληψη του Αμερικανού προέδρου.

Εκτός από τον πρόεδρο Τραμπ το Ιράν κατηγορεί ακόμη περίπου 30 άτομα για τη δολοφονία του ανώτερου αξιωματούχου του Κασέμ Σουλεϊμανί, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2020 στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης.

Φυσικά και ο Αμερικανός πρόεδρος δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο σύλληψης, αλλά η κίνηση του Ιράν υπογραμμίζει την κλιμακούμενη ένταση ανάμεσα στη χώρα και τις Ηνωμένες Πολιτείες από τη στιγμή που ο Τραμπ αποχώρησε μονομερώς από το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης με τις παγκόσμιες δυνάμεις.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας της Τεχεράνης, Αλί Αλχασιμέρ, εκτός από τον Ντόναλντ Τραμπ δεν κατονόμασε κάποιον άλλο από τους κατηγορούμενους, τόνισε ωστόσο ότι το Ιράν θα συνεχίζει να προσβλέπει στη δίωξη του Ρεπουμπλικανού, ακόμη και μετά το τέλος της προεδρίας του.

Πηγή >> https://www.makeleio.gr

Διαβάστε τώρα τα δικά μας αποκλειστικά άρθρα για τη δολοφονία Σουλεϊμανί!….

ΒΟΜΒΑ: Ο Τράμπ έστησε ΕΝΕΔΡΑ στο Σουλεϊμανί καθώς ήταν σε…ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ αποστολή στο Ιράκ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr