Home ΗΠΑ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

by _
0 comment 168 views

ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ


Στόχος των Black Lives Matter ο Τραμπ και ο Τζόνσον…

 Χρηματοδότης των Antifa ο Σόρος και διακινητές των ιδεών τους το Twitter και το Facebook…

Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Ενώ η πανδημία του κορωνοϊού μαστίζει ακόμη τις ΗΠΑ, έρχεται η δολοφονία ενός έγχρωμου Αμερικανού πολίτη (Τζορτζ Φλόιντ) από αστυνομικό της Μινεάπολης για να πυροδοτήσει εκρήξεις σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ και να προκαλέσει κι άλλους θανάτους και πολλές άλλες καταστροφές!

Ωστόσο, το αξιοπερίεργο είναι, πως η προηγούμενη φορά που στις ΗΠΑ παρατηρήθηκαν τόσης μεγάλης έκτασης συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία από θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, ήταν στο μακρινό 1968, με τη δολοφονία του ηγέτη του Αφροαμερικανικού Κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των έγχρωμων ανθρώπων, Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> http://egerssi.gr/%cf%83%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%86%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr