Home Greek News «Ρήγμα» στη ΝΔ – Η δεξιά πτέρυγα δεν δέχεται το «προσκύνημα» στην Άγκυρα: «Με πειρατές δεν μιλάμε» λέει ο Α.Σαμαράς

«Ρήγμα» στη ΝΔ – Η δεξιά πτέρυγα δεν δέχεται το «προσκύνημα» στην Άγκυρα: «Με πειρατές δεν μιλάμε» λέει ο Α.Σαμαράς

by _
0 comment 98 views

«Ρήγμα» στη ΝΔ – Η δεξιά πτέρυγα δεν δέχεται το «προσκύνημα» στην Άγκυρα: «Με πειρατές δεν μιλάμε» λέει ο Α.Σαμαράς


Με συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Αντώνης Σαμαράς «άδειασε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την υποχωρητική της στάση απέναντι στην Τουρκία αλλά και για τη συμφωνία με την Ιταλία, εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκιά της δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ για τους χειρισμούς της τωρινής ηγεσίας στα εθνικά θέματα, επαναφέροντας μνήμες… ’93.

Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός, λίγες ώρες μετά το τηλεφώνημα Μητσοτάκη-Ερντογάν, «κατακεραύνωσε» την κατευναστική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση απέναντι στην Τουρκιά τόσο για την πάση θυσία προσπάθεια διαλόγου όσο και για τις διαπραγματεύσεις για μειωμένη ΑΟΖ στα νησιά, λέγοντας: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/891142_rigma-sti-nd-i-dexia-pteryga-den-dehetai-proskynima-stin-agkyra-me

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr