Home Greek News Στο «άρμα» της Αγκυρας και η Παλαιστίνη: Θέλει να υπογράψει συμφωνία κοινής ΑΟΖ με τη Τουρκία σε βάρος της Κύπρου!

Στο «άρμα» της Αγκυρας και η Παλαιστίνη: Θέλει να υπογράψει συμφωνία κοινής ΑΟΖ με τη Τουρκία σε βάρος της Κύπρου!

by _
0 comment 176 views

Στο «άρμα» της Αγκυρας και η Παλαιστίνη: Θέλει να υπογράψει συμφωνία κοινής ΑΟΖ με τη Τουρκία σε βάρος της Κύπρου!


Στο «άρμα» της Αγκυρας φαίνεται ότι προσδέθηκε πλήρως και η Παλαιστίνη, ξεχνώντας την επί δεκαετίες ελληνική στήριξη της προσπάθειας των Παλαιστινίων να δημιουργήσουν το δικό τους κράτος: Μετά το εξωφρενικό διάβημα του περασμένου Δεκεμβρίου με το οποίο διαμαρτύρονταν γιατί η Ελλάδα υπέγραψε την αρχική συμφωνία πρόθεσης για τον EastMed, τώρα ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Άγκυρα, Φαέντ Μουσταφά, προανήγγειλε την υπογραφή κοινής ΑΟΖ με την Τουρκία!

Ο Παλαιστίνιος υιοθετεί πλήρως την θέση της Αγκυρας για την «άκυρη» ανατολική κυπριακή ΑΟΖ και τραβά μία ευθεία γραμμή προς τα βόρεια, με την λεπτή λωρίδα της υποτιθέμενης «παλαιστινιακής ΑΟΖ» κι έτσι… φτάνει, κάπως αυθαίρετα, στην Τουρκία! …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/889738_trelathikan-oi-palaistinioi-theloyn-na-ypograpsoyn-aoz-me

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr