Home Greek News 24.800 ευρώ πήρε ο Βαξεβάνης για να διαφημίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

24.800 ευρώ πήρε ο Βαξεβάνης για να διαφημίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

by _
0 comment 192 views

24.800 ευρώ πήρε ο Βαξεβάνης για να διαφημίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Δημοσιεύθηκε: 19/06/2020


Tο μεσημέρι της Παρασκευής, το Documento θέλοντας να αποδείξει τη διαφάνεια που διακατέχει την εκδοτική επιχείρηση όπου εκδότης και διευθυντής είναι ο Κώστας Βαξεβάνης, έδωσε στη δημοσιότητα τα ποσά που έλαβε από κρατική διαφήμιση από το 2017 που ξεκίνησε η λειτουργία του έως και το 2019.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να προκαλέσει τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και την Κυβέρνηση να δώσουν στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ για τις καμπάνιες «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς», ποσά τα οποία θα δοθούν στη δημοσιότητα όταν ολοκληρωθούν οι καμπάνιες.

Αν ανατρέξει κάποιος στο συγκεκριμένο άρθρο και στα στοιχεία που δίνει το ίδιο το Documento, θα παρατηρήσει κάτι πολύ ενδιαφέρον:

Το 2019, η επιχείρηση DOCUMENTO MEDIA έλαβε το ποσό των 24.800 ευρώ από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, επί υπουργείας του Νίκου Παππά, ως διαφήμιση κοινής λήψης για να διαφημίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

https://omadaalithias.gr/ellada/24800-eyro-pire-o-vaxevanis-gia-na-diafimisei-ti-symfonia-ton-prespon

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr