Home Greek News Απαγωγή Μαρκέλλας: Προσήχθη η ύποπτη κοκκινομάλλα

Απαγωγή Μαρκέλλας: Προσήχθη η ύποπτη κοκκινομάλλα

by _
0 comment 108 views

Απαγωγή Μαρκέλλας: Προσήχθη η ύποπτη κοκκινομάλλα

17/06/2020, 15:02


Η γυναίκα εντοπίσθηκε στην Παραλία Κατερίνης – Οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όπου αυτή την ώρα εξετάζεται – Φέρεται ότι έμενε κοντά στο σπίτι του παιδιού, στο οποίο όπως διαπιστώθηκε είχαν δοθεί ναρκωτικές ουσίες στο διάστημα που κρατήθηκε

Στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα η ύποπτη για την απαγωγή-θρίλερ της δεκάχρονης Μαρκέλλας. Η γυναίκα προσήχθη από τους αστυνομικούς που την εντόπισαν στην Παραλία Κατερίνης. Ακόμη η προσαγωγή δεν έχει μετατραπεί σε σύλληψη, αφού η γυναίκα πρέπει να αναγνωρισθεί, αλλά και να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στην αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι γειτόνισσα της οικογένειας του δεκάχρονου παιδιού.

Κυρίως η ύποπτη θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στο πλήθος αναπάντητων ερωτημάτων  που έχουν προκύψει από την έρευνα που διεξάγεται για την υπόθεση θρίλερ. Η γυναίκα που προσήχθη  φέρεται να ανήκει στο φιλικό ή και οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας.

Μεγάλα ερωτηματικά, επίσης, έχουν προκύψει μετά τον εντοπισμό ουσιών στο αίμα της 10χρονης τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί για περίπου 48 ώρες. Όπως προέκυψε από τις τοξικολογικές εξετάσεις, πρόκειται για συνδυασμό κατασταλτικών και διεγερτικών -το λεγόμενο «speedball»- τα οποία όμως δρουν ανεξάρτητα.

Τα ηρεμιστικά χάπια που δόθηκαν στην 10χρονη μαθήτρια προκαλούν αμνησία, ενώ επιφέρουν και μείωση των αναστολών. Από την άλλη πλευρά, η κοκαΐνη που της χορηγήθηκε κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό, ώστε να μην πέσει σε λήθαργο.

Βασικό ερώτημα αποτελεί το κίνητρο της γυναίκας. 

Ένα ακόμη αναπάντητο -προς το παρόν- ερώτημα, είναι το γιατί οι απαγωγείς εγκατέλειψαν τη 10χρονη. Ενδεχομένως να επηρέασε και η έκταση που πήρε στα ΜΜΕ και στα social media η εξαφάνιση του κοριτσιού. Όμως αυτό δεν ερμηνεύει από μόνο του το γεγονός ότι άφησαν το κορίτσι ελεύθερο, ενώ δεν τους είχε δει κανείς, ούτε κανείς μπορούσε να γνωρίζει πού είναι και πώς θα εντοπιστεί.

Ερώτημα αποτελεί επίσης το πότε μπήκαν στον οργανισμό της 10χρονης τα ναρκωτικά, αν, δηλαδή, κάποιος της τα έδωσε πριν την Πέμπτη οπότε και εξαφανίστηκε ή στις ώρες που ήταν αγνοούμενη.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για τον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο της μικρής μαθήτριας, ώστε να εκτιμηθούν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσής της. Στο πλαίσιο αυτό, κλήθηκε να καταθέσει στην εισαγγελέα Ανηλίκων ο μεγάλος αδελφός της, που φέρεται να διεκδικεί την επιμέλεια της 10χρονης.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr