Home ΔΙΕΘΝΗ Πραγματικότητα το εμβόλιο για κορωνοϊό: ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία & Ολλανδία παρήγγειλαν 400 εκ. δόσεις σε Βρετανία!

Πραγματικότητα το εμβόλιο για κορωνοϊό: ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία & Ολλανδία παρήγγειλαν 400 εκ. δόσεις σε Βρετανία!

by _
0 comment 223 views

Πραγματικότητα το εμβόλιο για κορωνοϊό: ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία & Ολλανδία παρήγγειλαν 400 εκ. δόσεις σε Βρετανία!

Υπογράφηκαν συμφωνίες για 2 δισ. δόσεις – Η παραγωγή ξεκινά τον Σεπτέμβριο


Στην τελική ευθεία το πολυπόθητο εμβόλιο για τον κορωνοϊό με την έλευσή του να τοποθετείται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Οπως ανακοινώθηκε η βρετανική φαρμακοβιομηχανία AstraZeneca, που θα εκμεταλλευθεί εμπορικά το εμβόλιο που αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, υπέγραψε συμβόλαιο με την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ολλανδία για να προμηθεύσει την Ευρώπη με 400 εκατομμύρια δόσεις του πρώτου εμβολίου,

Οι παραδόσεις θα αρχίσουν έως τα τέλη του 2020, αφού πρώτα παρασκευαστούν 80 εκατομμύρια δόσεις για την Βρετανία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/887112_ektakto-tesseris-eyropaikes-hores-ypegrapsan-symfonia-gia

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr