Home Greek News ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ‘ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΝΥΧΤΑΣ’ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ!

ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ‘ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΝΥΧΤΑΣ’ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ!

by _
0 comment 527 views

ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ‘ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΝΥΧΤΑΣ’ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Έλαβα τις παρακάτω πληροφορίες στο μέιλ και τις δημοσιεύω αφού πρώτα έκανα μια μικρή έρευνα για το αληθές αυτών και πιστεύω, Θεού επιτρέποντος και «κορονοιού» βεβαίως –  βεβαίως να μεταβώ και στο όμορφο νησί της Ζακύνθου και να συνεχίσω την έρευνα επί του θέματος γιατί οσμίζει σκάνδαλον μέγα… Ας ελπίσουμε να μην είναι αλήθεια όλα αυτά… Απλά τα δημοσιεύω με κάθε επιφύλαξη μήπως και οι αρμόδιοι δώσουν κάποιες απαντήσεις για όλα αυτά…

Ας τα διαβάσουμε!… Πιστέψτε με αξίζει:

΄Κύριε Κουντούρη σας παρακολουθούμε καιρό τώρα στο FACEBOOK αλλά και στο ιστολόγιό σας ΈΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com)’ και σας συγχαίρουμε για την μαχητικότητά σας και την καθαρότητά σας.

Σας στέλνουμε τα παρακάτω με την ευχή να τα ερευνήσετε περαιτέρω και να τα αναδείξετε ώστε να ΄καθαρίσει΄ η κυβέρνηση την ΄Κόπρο του Αυγεία΄ στο όμορφο νησί μας.

Ας πάμε όμως στο ψητό για να μη σας κουράζουμε…

Μετά από μια περίοδο ομαλής και ισορροπημένης λειτουργίας το Νοσοκομείο Ζακύνθου επέστρεψε σε περίοδο εχθροπραξιών!

Όλα άρχισαν τον Δεκέμβριο του 2016 όταν η άτυχη ασθενής Βαρβαρίγου Ελένη πέθανε μετά από μια σειρά λαθών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου σε μια επέμβαση ρουτίνας αφαίρεσης λάμας από το πόδι… Δείτε σχετικές δηλώσεις του συζύγου της κ. Αρβανιτάκη Νικολάου: https://stigmafm.gr/interview/o-nikos-arbanitakhs-syzygos-ths-atychhs-elenhs-barbarigoy-milaei-ston-stigma-97-6/ και εδώ: https://stigmafm.gr/interview/nikos-arbanitakhs-syzygos-elenhs-barbarigoy-d35/#!

Οι υπεύθυνοι γιατροί της επέμβασης ήταν ο ορθοπεδικός χειρουργός Ακτύπης Διονύσιος (νυν βουλευτής ΝΔ) και η αναισθησιολόγος Πάλλη Ερατώ, σύζυγος του χειρουργού Καψαμπέλη Παύλου!!!

Ο βουλευτής ΝΔ κ. Ακτύπης Διονύσιος

Προκειμένου να αποποιηθούν τις ευθύνες τους έστησαν μια ολόκληρη πλεκτάνη κατηγορώντας την τότε διοίκηση του Νοσοκομείου (με διοικήτρια την Τσαρίδου Δέσποινα, επιλογή του τότε βουλευτή και υπουργού του Σύριζα Κοντονή Σταύρου) και τις ιδιωτικές εταιρίες-εξωτερικούς συνεργάτες του Νοσοκομείου που ήταν αρμόδιες, για πλημμελή συντήρηση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, των δικτύων ιατρικών αερίων και των ιατρικών μηχανημάτων!

Δημιούργησαν συνθήκες πολέμου έχοντας στο πλευρό τους την πλειοψηφία του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού (εκβιάζοντας και απειλώντας τους σε πολλές περιπτώσεις), αλλά και την γνωστή και μη εξαιρετέα ΠΟΕΔΗΝ!

Στο πλαίσιο αυτό προχώρησαν και στο κλείσιμο των χειρουργείων για 6 μήνες και στην καθολική απαξίωση του Νοσοκομείου αφήνοντας ένα ολόκληρο νησί στην τύχη του υγειονομικά, έχοντας την κάλυψη του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ σε συνδυασμό με την παντελή απουσία και στήριξη του κυρίου  Κοντονή προς την διοίκηση και την διοικήτρια!!!

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το γεγονός ότι ο Καψαμπέλης ήταν μεγαλομέτοχος σε αλυσίδα ιδιωτικών ιατρείων του νησιού;;;

Απέναντι σε αυτόν τον κυκεώνα οι μόνοι που αντιστάθηκαν και τελικά έσωσαν το Νοσοκομείο από την διάλυση ήταν η διοικήτρια, ο διοικητικός διευθυντής, ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας, 1-2 γιατροί, 2-3 νοσηλευτές, 2-3 υπάλληλοι του διοικητικού προσωπικού και οι ιδιώτες-εξωτερικοί συνεργάτες οι οποίοι συνέχιζαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Τα χειρουργεία άνοιξαν μετά από παρέμβαση του τότε υφυπουργού υγείας Πολάκη Παύλου, ο οποίος μπήκε με μια ομάδα του και με δικούς τους ασθενείς και χειρούργησαν μέσα στις αίθουσες που η ομάδα Ακτύπη-Καψαμπέλη είχαν χαρακτηρίσει επικίνδυνες και ακατάλληλες… Από τότε αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν και να επανέλθουν σε κανονική λειτουργία, παραμένοντας όμως ορκισμένοι εχθροί με όσους μπήκαν εμπόδιο στα σχέδια τους!

Σημειωτέον ότι η δίκη για τον θάνατο της κοπέλας και τις ευθύνες που αναλογούν δεν έχει αρχίσει ακόμη καθώς την πρώτη φορά που ορίστηκε το 2019, αναβλήθηκε με αίτημα των κατηγορουμένων και ιδιαιτέρως του γιατρού Ακτύπη (ο οποίος τότε προσπαθούσε απεγνωσμένα να πάρει το χρίσμα της ΝΔ για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές) και έχει οριστεί για τον Ιούλιο, όπου μεταξύ των κατηγορουμένων παραμένει και ο βουλευτής Ακτύπης!!!

Με την ανάληψη καθηκόντων του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Ζακύνθου Ραγκούση Γιώργου, (επιλογή του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας γιατρού-βουλευτή Ζακύνθου Ακτύπη Διονυσίου και με τις ευλογίες του συνταξιούχου γιατρού πρώην υπο ΔΥΠΕ άρχη Καψαμπέλη Παύλου), ο οποίος φροντίζει να διαλαλεί παντού πόσο άξιο τέκνο του κομματικού σωλήνα της ΝΔ είναι και με παρουσιαστικό και συμπεριφορά που θυμίζει από επικεφαλή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές έως ταγματάρχη στρατοπέδου συγκέντρωσης, έχουν αλλάξει άρδην τα πράγματα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου…

Ο κ. Ραγκούσης Γεώργιος, διοικητής του Νοσοκομείου Ζακύνθου

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!!!

Αρχικά η συμπεριφορά απέναντι στο προσωπικό που ήταν ή νομίζει ή έτσι του είπαν ότι ήταν φίλα προσκείμενο στην προηγούμενη διοίκηση! Παύση αξιωμάτων, υποβιβασμός θέσεων, μειωτική και υβριστική συμπεριφορά, εσωτερικές υποτιμητικές μετακινήσεις και αντίστοιχα αναβαθμίσεις ‘δικών μας’ παιδιών!

Η συμπεριφορά αυτή εφαρμόζεται απέναντι σε όλους τους εχθρούς του απέναντι στρατοπέδου, από τον Διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας έως τον αποθηκάριο…!!!

Στην συνέχεια η συμπεριφορά απέναντι στους ιδιώτες εξωτερικούς συνεργάτες-προμηθευτές του Νοσοκομείου, τους οποίους αυτόματα κατέταξε με ιδιαίτερα ‘αντικειμενικά’ κριτήρια στην κατηγορία των απατεώνων-λαμόγιων, μόνο και μόνο επειδή είχαν υπογράψει συμβάσεις με την προηγούμενη διοίκηση! Με μία μόνο εξαίρεση: τον προμηθευτή πετρελαίου!!!

Επειδή όμως ανοίχτηκαν πολλά μέτωπα και για να μπορέσει να υλοποιήσει πιο εύκολα το έργο του, ο γιατρός-βουλευτής αποφάσισε να τον βοηθήσει και ταυτόχρονα να αποκτήσει ‘μάτια-αυτιά-φωνή’, ορίζοντάς του ως αντιπρόεδρο του Νοσοκομείου τον Βαρυπάτη Διονύσιο, έναν άεργο και αμφιβόλου ηθικής άνθρωπο, (αδελφό του ορισμένου από τον πρώην βουλευτή και υπουργό Κοντονή Σταυρό προϊσταμένου της ΔΟΥ Ζακύνθου), ο οποίος έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό εργασίας ως πορτιέρης σε νυχτερινά μαγαζιά της Ζακύνθου, ενώ είναι γνωστός στους παροικούντες για την τραμπούκικη συμπεριφορά του και τις φασιστικές αντιλήψεις του!!!

Η αλλαγή επιπέδου στο Νοσοκομείο έγινε εμφανής από τις πρώτες ημέρες παρουσίας του αντιπροέδρου εκεί αφού ανέλαβε τα ηνία από τον διοικητή και ενσαρκώνοντας πλέον τον έμφυτο ρόλο του ‘κακού’ και του νταή πρόλαβε μέσα σε διάστημα 2 μηνών να βάλει απέναντί την πλειοψηφία του προσωπικού και το σύνολο των εξωτερικών συνεργατών-προμηθευτών, θεωρώντας τους όλους ‘a priori’ απατεώνες και διαπλεκόμενους και καταργώντας κάθε έννοια ιεραρχίας!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της φασιστικής-τρομοκρατικής συμπεριφοράς που εφαρμόζεται στο Νοσοκομείο είναι η παρουσία του διοικητή και του αντιπροέδρου ένα πρωινό από τις 7 έως τις 9 στο παγκάκι της εισόδου του Νοσοκομείου, όπου με το μπλοκάκι στο χέρι κατέγραφαν την ώρα εισόδου του κάθε εργαζομένου παρά το γεγονός ότι στο Νοσοκομείο υπάρχει εγκατεστημένο και σε λειτουργία σύστημα ηλεκτρονικής κάρτας παρουσίας!!! Όπως επίσης και οι αιφνίδιες επισκέψεις του ντουέτου σε ημέρες αργίας αλλά και σε βραδινές ώρες (πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι…) για έλεγχο τήρησης ωραρίου των βαρδιών!

Παράλληλα απέκρυψαν επιστολή γνωστού εφοπλιστή, ο οποίος προσέφερε το ποσόν των 1.500€ σε κάθε εργαζόμενο του Νοσοκομείου που ήρθε σε επαφή ή ασχολήθηκε με περιστατικά κορωνοιού, γιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, διοικητικό προσωπικό, προκειμένου να το δώσουν μόνο στους δικούς τους, ακόμη και αν δεν είχαν τις προϋποθέσεις!!!

Τέλος υπάρχει μια ανεξήγητη παρελθοντολαγνεία η οποία εκφράζεται με ανασκαφές στα αρχεία του παρελθόντος προκειμένου να βρεθούν αμαρτίες που να ενοχοποιούν τους προηγούμενους…

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι έχουν οδηγήσει αρκετούς γιατρούς στα πρόθυρα της παραίτησης και ήδη κατατέθηκαν οι δύο πρώτες!!!

Μείνετε συντονισμένοι, απ’ ότι φαίνεται το σήριαλ θα έχει πολλά επεισόδια!!!

Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε τους αρμόδιους να απαντήσουν στα σοβαρά ερωτήματα που τίθενται  και υποσχόμαστε να δημοσιεύσουμε κάθε απάντησή τους…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr