Home Greek News Η «Ομάδα εκδίκησης George Floyd» (!) έριξε μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας

Η «Ομάδα εκδίκησης George Floyd» (!) έριξε μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας

by _
0 comment 261 views

13/06/2020 – 13:42

Η «Ομάδα εκδίκησης George Floyd» (!) έριξε μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Για όλους τους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ της «Ομάδας εκδίκησης George Floyd» μόνο ένα έχουμε να πούμε: ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ασχολείστε εσείς με τους ΠΑΛΙΟ-ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ/ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Για όσους όμως θέλετε να μάθετε όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Τζόρτζ Φλόιντ, διαβάστε τα ακόλουθα του σάιτ μας…
«Κώδικας Μυστηρίων» (6/6/2020): Στημένες καταστάσεις με τον “θάνατο” του Τζορτζ Φλοϊντ στις ΗΠΑ!!!
Ο «μπάτσος» που «σκότωσε» τον Τζόρτζ Φλοϊντ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος στην φωτο. σήμανσής του! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ!!! 
ΙΔΟΥ η έκδοσις Τζόρτζ Φλοϊντ 2,0 εκ…ΠΑΡΙΣΙΩΝ….
Πήγε σε διαδήλωση της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Black Lives Matter (BLM) για τον Τζόρτζ Φλοϊντ ο…ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ!!!
Βίντεο ΣΟΚ: Μαύροι λιντσάρουν λευκή ανάπηρη γυναίκα για τον δήθεν «θάνατο» του Τζόρτζ Φλοϊντ!!!
«Δολοφονία» Τζόρτζ Φλοϊντ: ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. Δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ νοσηλευτές που πήγαν να τον «μαζέψουν» από το έδαφος!!!
Σας παρουσιάζουμε τον κο Φλοϊντ τον…ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΠΟΡΝ ΣΤΑΡ ο δήθεν δολοφονημένος Τζόρτζ Φλοϊντ!!!
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η σύνδεση των αριστεροτρομοκρατών της ΑΝΤΙΦΑ με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ. Καλούν τον κόσμο να ξεσηκωθεί ενάντια στον Τράμπ!
ΣΟΚ: Πράκτορες των ΣΟΡΟΣ και…ΕΡΝΤΟΓΑΝ προκαλούν αναταραχές στη Μινεσότα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ θάνατο του George Floyd!!!

Τα όσα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στις ΗΠΑ, όπου και δολοφονήθηκε ο Αφροαμερικανός Τζορτζ Φλόιντ από έναν αστυνομικό, φαίνεται πως έχουν επηρεάσει και τους Έλληνες. Για την επίθεση που έγινε με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας, στις αρχές Ιουνίου, η «Ομάδα εκδίκησης George Floyd» ανέλαβε την ευθύνη. 

Η «Ομάδα εκδίκησης George Floyd» έγραψε σε ιστοσελίδα ότι «με μάσκες στα πρόσωπά μας και μπουκάλια στα χέρια μας, φτάνουμε στη γωνία. Μια παρέα που πίναν έξω μέχρι αργά, μας κοίταξαν, και καθώς ξαφνιάστηκαν που γίνονταν μάρτυρες ενός γεγονότος, έφυγαν βιαστικά. Ίσως για να παρακολουθήσουν το γεγονός αργότερα απ’την οθόνη της τηλεόρασης, από την ασφάλεια του καναπέ. Στρίψαμε τη γωνία και επιτεθήκαμε. Φωτιά περιτύλιξε τα οχήματα των μπάτσων, ο μπάτσος στο κουβούκλιο βγήκε έξω τρέχοντας, φοβισμένος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο κείμενο προσθέτουν ότι «κάναμε αυτή τη δράση, αντλώντας έμπνευση από τα γεγονότα στην Αμερική και ως εκδίκηση για τον George Floyd. Κάναμε αυτή τη δράση σε αλληλεγγύη με τους φυλακισμένους σε όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας έτσι στο τριήμερο δράσεων αλληλεγγύης με τους έγκλειστους. Πρέπει να τους κάνουμε να υπολογίζουνε τις πράξεις τους, πριν μας ισοπεδώσουν. Ελπίζουμε να χτίσουμε τέτοια δύναμη ώστε να τους στερήσουμε τη δική τους».

Πηγή > https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/887049_i-omada-ekdikisis-george-floyd-erixe-molotof-sto-astynomiko

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr