Home ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η σύνδεση των αριστεροτρομοκρατών της ΑΝΤΙΦΑ με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ. Καλούν τον κόσμο να ξεσηκωθεί ενάντια στον Τράμπ!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η σύνδεση των αριστεροτρομοκρατών της ΑΝΤΙΦΑ με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ. Καλούν τον κόσμο να ξεσηκωθεί ενάντια στον Τράμπ!

by _
0 comment 291 views

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η σύνδεση των αριστεροτρομοκρατών της ΑΝΤΙΦΑ με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ. Καλούν τον κόσμο να ξεσηκωθεί ενάντια στον Τράμπ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι της ακροαριστερής, τρομοκρατικής οργανώσεως είναι γνωστοί για τις τακτικές που μετέρχονται δημόσια, σε πολιτικές συγκεντρώσεις και αλλού.
Στο περισινό μας άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ: Αριστεροί τρομοκράτες της Antifa (που είναι & στην Ελλάδα) χτυπάνε μικρά κορίτσια σε συλλαλητήριο στο Πόρτλαντ» σας είχαμε γράψει τα εξής ΦΡΙΚΤΑ για αυτούς …

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Αριστεροί τρομοκράτες της Antifa (που δρούν και στην ΕΛΛΑΔΑ) επιτίθενται σε μικρά κορίτσια στο μεγάλο συλλαλητήριο “End Domestic Terrorism” στο Πόρτλαν του Όρεγκον…!!!


 

 

Εικόναες γκραφίτι της Antifa στον Χολαργό!…

 

Σύμφωνα με το Fox News, Ο δήμαρχος του Πόρλαντ δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου ότι η πόλη του απέγυγε το “χειρότερο σενάριο” αφού τα μέλη και ακροδεξιών αλλά και ακροαριστερών ομόδων, όπως της Antifa (Αντίφα), πραγματοποίησαν διαδηλώσεις-μονομαχίες στο κέντρο της πόλης που κράτησαν επί ώρες.

 

Σύμφωνα με το InfoWars.com, ο πρώην συνάδελφος του δημοσιογράφου Άλεχ Τζόους, Τζό Μπίγκς (Joe Biggs), διεξήγαγε το συλλαλητήριο με τους χιλιάδους οπαδούς του για να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την αριστερο-τρομοκρατική οργάνωση Αντίφα ότι δεν θα ανέχονται πλέον τις τρομοκρατικές δραστηριότητές του, κτλ.

 

Μην ξεχναμε πως η Αντίφα είναι δημιούργημα του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ και ότι υποστηρίζει κι ΆΛΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ εκεί έξω όπως ο ….ISIS!!!

 

Στο ακόλουθο βίντεο, ο Alex Jones συνοδεύεται από τον απόστρατο των ΕΔ των ΗΠΑ Joe Biggs για να συζητήσει πώς πήγε το Συλλαλητήριό του “End Domestic Terrorism” (Τέρμα στην Εγχώρια Τρομοκρατία) στο Πόρτλαντ του Όρεγκον το Σάββατο, αφού η Antifa διέφυγε από την αστυνομία και επιτέθηκε σε ειρηνικούς διαδηλωτές. Επιπλέον, οι New York Times έχουν ένα πρόβλημα αξιοπιστίας μετά από διαρροή εγγράφων αποκαλύπτουν την αληθινή πολιτική ατζέντα τους.

Στο ακόλουθο βίντεο του Infowars, βλέπουμε τις “ακτιβιστές” της ακροδεξιάς ομάδος Αντίφα να επιτίθενται ακόμη και σε…ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! …

Δείτε τώρα τη σημαία της ΟΡΜΑ που δρά στην Ελλάδα…

Δείτε τώρα τη σημαία της γνωστής ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ και πληρωμένης από τον…ΤΖΟΡΤΣ ΣΟΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΑΝΤΊΦΑ (Antifa) που τυχαίνει να δρά και στην Μέσα Ανατολή και να υποστηρίζει τον…ISIS!!! Βρείτε τις «διαφορές» μεταξύ ΟΡΜΑ και…ΑΝΤΙΦΑ!!!…

Τελευταίως έγινε σάλος γύρω από ένα βίντεο που είναι είναι αναρτημένο στο Youtube εδώ και τρία χρόνια περίπου και που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, εκ νέου, με αφορμή τον ΨΕΥΤΟ-θάνατο του ΠΡΑΚΤΟΡΑ Τζόρτζ Φλόιντ, σε μερικά μεγάλα σάιτ στην Ελλάδα, όπου οι τρομοκράτες της ΑΝΤΙΦΑ (ANTIFA) φωνάζουν «ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΡΟΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!
Και παρ᾽ολο που τα «σάπια» συστημικά σάιτ, όπως τα «αγαπημένα» μας…«ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES», προπάθησαν να αποδείξουν το επίμαχο βίντεο ως «ψευδείς ειδήσεις», ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ γιατί το βίντεο ΙΣΥΧΕΙ 100 τοις 100!
ΣημειωτέονΟ λόγος για τον οποίον τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES» επειχήρισαν να ΔΥΣΦΗΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ «ΔΙΑΣΠΟΡΑ» «ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ», ΕΙΔΙΚΆ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ…ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ…ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Διαβάστε επίσης το παρακάτω άρθρο για περισσότερα…
Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!

Και για τους Έλληνες εκεί έξω που τα «Hoaxes» τα έχετε για «μεγάλο σάιτ», ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ. Διαβάστε επίσης το ακόλουθο για να καταλάβετε…
ΣΟΚ: Συνεργάτες των Ελληνικών Hoaxes ακόμη και…ΤΟΥΡΚΟΙ που λογοκρίνουν τους…ΕΛΛΗΝΕΣ στο Facebook!!!

Και τώρα έρχονται οι εξής αποκαλύψεις, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!…

Σύμφωνα με το σάιτ bongino.com, διαβάζουμε πως η κορυφαία ομάδα δημοσιογράφων-ακτιβιστές «Project Veritas» εξέθεσε τελευταίως δημόσια τους τη σύνδεση μεταξύ του Σόρος και της ΑΝΤΙΦΑ.
Το τελευταίο μυστικό βίντεο τους περιλαμβάνει την επικεφαλής και την εθνική διοργανώτρια μιας ομάδας που ανήκει στην εν λόγω ομάδα ΑΝΤΙΦΑ που ονομάζεται «RefuseFascism». Μεταξύ των παραδοχών που κάνουν στο βίντεο περιλαμβάνονται τα εξής:

Head of the Atlanta Chapter of RefuseFascism, Tee Stern: “We Actually Did
Get a Grant from Them (Soros) Around – We Started a Thing Called a National Day
of Appreciation for Abortion Providers.”

 

Μετάφρασις – Επικεφαλής του παραρτήματος της πολιτείας Ατλάντα της οργανώσεως RefuseFascism, Tee Stern: «Στην πραγματικότητα πήραμε μια επιχορήγηση από αυτούς [του Soros]. Ξεκινήσαμε ένα πράγμα που ονομάζεται η Εθνική Ημέρα Εκτίμησης στους παρόχους των αμβλώσεων».

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…

Αξιοσημείωτον είναι το γεγονός πως στο ίδιο βίντεο, ακούμε αυτήν την «κυρία» να ξεστομίζει απίστευτα πράγματα, όπως η «ανάγκη για εκατομμύρια» αριστερών τρομοκρατών να εξεργεθούν και «να μπούν στους δρόμους σε όλες τις ΗΠΑ απαιτώντας να φύγει από τη κυβέρνηση το καθεστώς Τραμπ»!

Λίνκ >> https://bongino.com/project-veritas-video-antifa-chapter-head-admits-soros-funding-association-with-tom-steyer

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr