Home Greek News Β.Κικίλιας: «Σε συνθήκες μη δημοκρατικές βαλίτσες με μετρητά άλλαζαν χέρια μέσα στον κορωνοϊό για τις μάσκες»

Β.Κικίλιας: «Σε συνθήκες μη δημοκρατικές βαλίτσες με μετρητά άλλαζαν χέρια μέσα στον κορωνοϊό για τις μάσκες»

by _
0 comment 202 views

Β.Κικίλιας: «Σε συνθήκες μη δημοκρατικές βαλίτσες με μετρητά άλλαζαν χέρια μέσα στον κορωνοϊό για τις μάσκες»


Ερωτήματα δημιουργεί η φράση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, «βαλίτσες με μετρητά άλλαζαν χέρια», αναφορικά με το τι πραγματικά συνέβη, σε επίπεδο παραβίασης των κανόνων λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος και της διακίνησης τεράστιων χρηματικών ποσών, υποτίθεται για την αγορά μασκών και υγειονομικού υλικού.

Προκάλεσε απορίες η φράση του υπουργού και πρέπει να δοθούν άμεσα απαντήσεις.

Συγκεκριμένα ο υπουργός είπε στο Delfi Εconomy Forum:

«Τα μέσα ατομικής προστασίας ήταν ζητούμενο για όλες τις χώρες. Στήσαμε εγκαίρως μια αερογέφυρα ζωής και cargo planes τα οποία πήγαιναν στο μοναδικό προμηθευτή την Κίνα που ευτυχώς αντιμετώπισε ύφεση στην πανδημία και μπορούσε να εξάγει τέτοια υλικά. Παλέψαμε νυχθημερόν με συνθήκες μη δημοκρατικές, βαλίτσες με μετρητά άλλαζαν χέρια, αεροπλάνα καθηλώνονταν σε αεροδρόμια και δεν μπορούσαν να πετάξουν…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr