Home Greek News Κυβέρνηση-«διώκτης πάρτι»: «Δίνουν» την κόρη της Θεοδωρίδου αλλά προέκυψε και η κόρη του Χαρδαλιά!

Κυβέρνηση-«διώκτης πάρτι»: «Δίνουν» την κόρη της Θεοδωρίδου αλλά προέκυψε και η κόρη του Χαρδαλιά!

by _
0 comment 270 views

Κυβέρνηση-«διώκτης πάρτι»: «Δίνουν» την κόρη της Θεοδωρίδου αλλά προέκυψε και η κόρη του Χαρδαλιά!


Σε Predator των πάρτι έχει εξελιχθεί η κυβέρνηση αλλά η Τύχη τους έπαιξε περίεργα παιχνίδια καθώς την στιγμή που «δίνουν» την κόρη της Θεοδωρίδου  για το πάρτι σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης το οποίο υποτίθεται ότι «διέσπειρε» τον κορωνοϊό στους καλεσμένους της, προέκυψε και η κόρη του Χαρδαλιά, Ιωάννα, η οποία προμοτάρει τι άλλο; Πάρτι και μάλιστα «sex me up»!

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα είναι η φοιτήτρια που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι που τόσο ενόχλησε την κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το mononews.gr, όταν ξέσπασε ο κορωνοϊός, η 26χρονη νεαρή κοπέλα βρισκόταν στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει νομική στο City Law School of London, ενώ επαναπατρίστηκε προ ολίγων ημερών με έκτακτη πτήση, μέσω της γειτονικής Βουλγαρίας, στη Σόφια και από εκεί έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη.

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι έχουν αρχίσει να γίνονται στους μετέχοντες του πάρτι και αναμένονται τα αποτελέσματα περισσότερων από 30 τεστ, καθώς και άλλων από άτομα, τα οποία ήρθαν σε επαφή με την κοπέλα τόσο στη βίλα στο Πανόραμα όσο και στο εξοχικό της στη Χαλκιδική, όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές.

Εν ολίγοις η κυβέρνηση θέλει να «απονομιμοποιήσει» την διασκέδαση των νέων σε αυτήν την χώρα, την ίδια στιγμή όμως η κόρη του επικεφαλής των «Parti Predators» Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα, ως νέα κοπέλα ανυπομονεί και αυτή να διασκεδάσει.

Τι κι αν ο πατέρας της βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» μετά τη νέα έκρηξη κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες; H Ιωάννα ανυπομονεί για το πρώτο «sex me up» πάρτι της χρονιάς στο γνωστό παραλιακό μαγαζί Pennarubia!

O Nίκος Χαρδαλιάς είχε δηλώσει σε συνέντευξή του παλαιότερα, ότι είχε ενημερώσει τα μέλη της οικογένειάς του, να μην κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. Ωστόσο, μόλις η καραντίνα τελείωσε, η νεαρή Ιωάννα ξεκίνησε δειλά δειλά να κάνει αναρτήσεις στο Instagram, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής που συστεγάζεται στο γυμναστήριο που ανήκει στην οικογένεια.

Βόλτες με φίλους και έξοδοι σε νυχτερινά μαγαζιά επανήλθαν στις αναρτήσεις της, με αποκορύφωμα το χθεσινό promo μέσω Insta-Story, για το πρώτο πάρτι του γνωστού παραλιακού μαγαζιού, τη στιγμή που η Πολιτική Προστασία και ο υφυπουργός πατέρας της, βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις.

Πάντως, το Ράδιο Θεσσαλονίκη επικοινώνησε με την οικογένεια της 26χρονης κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου η οποία δίνει μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, η 26χρονη νόσησε στις αρχές Μαΐου από κορονοϊό όσο ήταν στην Αγγλία με ελαφριά συμπτώματα και μπήκε σε καραντίνα. Όταν έληξε η καραντίνα και με την άδεια των αρχών επέστρεψε μέσω Βουλγαρίας στην Ελλάδα την Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Όπως λένε, με το που έφτασε στην Ελλάδα έκανε τεστ κορωνοϊού σε ιδιωτικό εργαστήριο. Το τεστ, όπως λένε,  βγήκε αρνητικό όμως τρεις μέρες μετά με παρότρυνση του πατέρα της προέβη σε μοριακό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ελάχιστο ιικό φορτίο κορωνοϊού στην 26χρονη. Ολόκληρη η οικογένεια τέθηκε σε καραντίνα ενώ τα υπόλοιπα μέλη της έκαναν το σχετικό τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την οικογένεια δεν επιβλήθηκε πρόστιμο από τον ΕΟΔΥ επειδή έσπασε την καραντίνα και επίσης δεν έγινε οποιοδήποτε πάρτι στο σπίτι με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, όπως και διακοπές το τριήμερο στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, επίσης, στο σπίτι φιλοξενήθηκαν, πριν βγουν τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου, τέσσερις φίλες και φίλοι της 26χρονης για να γευματίσουν.

Η οικογένεια επιβεβαιώνει ότι μεταξύ των δύο τεστ (του αρνητικού και του θετικού) η 26χρονη πήγε σε δύο καταστήματα στην περιοχή του Πανοράματος. Το ένα μάλιστα από αυτά ήταν κομμωτήριο και ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ για την ιχνηλάτηση των επαφών της.

Η οικογένεια επίσης υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουν μέχρι τώρα όλα τα τεστ κορονοϊού που έχουν κάνει οι φίλοι της 26χρονης έχουν βγει αρνητικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ >> https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/886201_kori-tis-theodoridoy-i-foititria-poy-ekane-parti-sti-thessaloniki

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr