Home ΔΙΕΘΝΗ Εξαφάνιση Μαντλίν: Δολοφονήθηκε γρήγορα μετά την απαγωγή της λέει Γερμανός εισαγγελέας

Εξαφάνιση Μαντλίν: Δολοφονήθηκε γρήγορα μετά την απαγωγή της λέει Γερμανός εισαγγελέας

by _
0 comment 180 views

Εξαφάνιση Μαντλίν: Δολοφονήθηκε γρήγορα μετά την απαγωγή της λέει Γερμανός εισαγγελέας

Μίνα Αγγελίνη

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο  Μικρή Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!! διότι αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μάθετε ΠΟΤΈ είναι τον ρόλο που έπαιξαν στην δολοφονία της μικρής Μαντλίν μερικοί…ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ, όπως ο…ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του ΤΟΝΙ ΠΟΝΤΕΣΤΑ!!!….

Σοκ από τα νέα στοιχεία του Γερμανού εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση – «Έχω μία φρικτή δουλειά να κάνω» είπε ο Γερμανός παιδεραστής σε ερωμένη του ένα 24ωρο πριν την απαγωγή της Μαντλίν…

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν το 2007 με τον Γερμανό εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση να δηλώνει στους Times ότι κατά την εκτίμησή του η μικρή Βρετανίδα δολοφονήθηκε γρήγορα αμέσως μετά την απαγωγή της.

Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται ότι ο βασικός ύποπτος, ο Γερμανός παιδεραστής Κριστιάν Μπρίκνερ, αφού πρώτα έκανε σεξ με μία Βρετανή ερωμένη του, στη συνέχεια της είπε -ένα 24ωρο πριν την απαγωγή της Μαντλίν- ότι είχε «μία φρικτή δουλειά να κάνει για αύριο».

«Είναι μια φρικτή δουλειά αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνω και θα αλλάξει τη ζωή μου. Δεν θα με δεις για λίγο» φέρεται να είπε ο Μπρίκνερ, σύμφωνα με την Sun, σε μια από τις Βρετανίδες πρώην ερωμένες του.

wolters-hans
Ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς

Στο μεταξύ, μία Ιρλανδή, θύμα βιασμού, ζήτησε από τους ντετέκτιβ που διερευνούν την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν να επανεξετάσουν την υπόθεσή της, αφού ενημερώθηκε ότι ο νέος ύποπτος για την απαγωγή του 3χρονου κοριτσιού που καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση έχει ομοιότητες με τη δική της περίπτωση.

Πρόκειται για τη  Χέιζελ Μπεχάν, η οποία όπως επισημαίνει ο Guardian, αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για τον βιασμό της. Η ίδια εργαζόταν όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο στο δωμάτιό της το 2004, στην Πράια ντα Ρόχα της Πορτογαλίας, μια περιοχή που βρίσκεται σε περίπου 30 λεπτά απόσταση με το αυτοκίνητο από την εκείνη από την οποία απήχθη η Μαντλίν. Ο δράστης δεν συνελήφθη ποτέ.

Η Μπεχάν κινητοποιήθηκε μετά την έκκληση της αστυνομίας για νέα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τον Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν το 2007, όταν ανακάλυψε ότι ο 43χρονος Γερμανός πρόσφατα καταδικάστηκε για τον βιασμό μίας 72χρονης Αμερικανίδας στην Πράια ντα Λουζ το 2005.

Στο μεταξύ, ένας φίλος των δύο Βρετανίδων, με τις οποίες είχε σχέση ο 46χρονος Γερμανός παιδόφιλος, αποκάλυψε ότι ο Γερμανός παιδεραστής Μπρίκνερ χάθηκε από προσώπου γης μετά την εξαφάνιση του κοριτσιού τον Μάιο του 2007.

Όπως είπε ο ίδιος, ο Μπρίκνερ -ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης σε φυλακή του Κιέλου για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας- είχε σπάσει στο ξύλο τις δύο γυναίκες την εποχή που είχαν σχέσεις μαζί του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε συναντήσει τον 46χρονο Γερμανό όταν εργαζόταν σε μπαρ της πορτογαλικής πόλης.

Την ίδια ώρα, η γερμανική αστυνομία θέλει να ανακρίνει και μια Γερμανίδα αλβανικής καταγωγής, πρώην φίλη του Γερμανού παιδόφιλου. Χθες η αστυνομία αποκάλυψε ότι θέλει να πάρει κατάθεση από τη Νάξιτζε Μιφτάρι. Η κοπέλα ήταν 17 ετών όταν γνώρισε τον Μπρίκνερ, ο οποίος την εποχή εκείνη ζούσε στο Μπράουνσβαϊγκ της βόρειας Γερμανίαςκι εργαζόταν σ’ ένα αναψυκτήριο.

Οι Βρετανοίκαι Γερμανοί επιθεωρητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Μαντλίν θέλουν να την ανακρίνουν για να αντλήσουν πληροφορίες για το παρελθόν του Μπρίκνερ, ο οποίος τηρεί σιγή ιχθύος για την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας.

Φωτογραφία της NASA «καίει» τον Μπρίκνερ

Στο μεταξύ, μία φωτογραφία της ΝΑSAέρχεται να ενισχύσει ότι ο δολοφόνος της Μαντλίν είναι ο Γερμανός παιδόφιλος, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Ο Ισπανός ειδικός ιατροδικαστής Heriberto Janosch González εντόπισε μία δορυφορική εικόνα της NASA τον Ιούνιο του 2007, λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν, που δείχνει τη λευκή οροφή ενός βαν, το οποίο έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις του οχήματος που οδηγούσε ο βασικός ύποπτος Γερμανός παιδεραστής Κριστιάν Μπρίκνερ στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

foto-nasa-mandlin

Το όχημα ήταν σταθμευμένο κοντά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα από το οποίο φέρεται να απήγαγε το μικρό κορίτσι.

«Ήταν χάλια», είπε ένας πρώην γείτονάς του για τον Μπρίκνερ. «Σπασμένοι υπολογιστές ήταν παντού μέσα στο βαν. Σε μια σακούλα σκουπιδιών υπήρχαν περούκες και περίεργα ρούχα», δήλωσε.

Ο Ισπανός ιατροδικαστής υποστηρίζει είχε στείλει αυτές τις πληροφορίες στους βρετανούς ανακριτές και τις γερμανικές αρχές που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης της Μαντλίν.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr