Home Greek News Κυβερνητική τρομοκρατία «με όπλο» τον κορωνοϊό – Πάλι απειλούν με lokcdown

Κυβερνητική τρομοκρατία «με όπλο» τον κορωνοϊό – Πάλι απειλούν με lokcdown

by _
0 comment 172 views

Κυβερνητική τρομοκρατία «με όπλο» τον κορωνοϊό – Πάλι απειλούν με lokcdown

Για ποιο λόγο θέλουν την ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας; 


Μετά τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα το πρωί αλλά και μέλών της επιτροπής λοιμωξιολόγων, οι οποίοι απείλησαν με τοπικά και ολικά lockdown, έρχεται τώρα η σειρά του ΕΟΔΥ να εκτοξεύσει απειλές για ενδεχόμενο «κυβερνητικής παρέμβασης», λόγω αυξημένων κρουσμάτων. 

Την ίδια στιγμή τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ξεκίνησαν να βλέπουν πάλι «συνωστισμούς» και «ανευθυνότητα», ολοκληρώνοντας το σκηνικό τρομοκρατίας του πληθυσμού το οποίο είδαμε να συμβαίνει κατά κόρον τους προηγούμενους μήνες όταν η κυβέρνηση ήθελε να επιβάλλει απαγορεύσεις.

Ο ΕΟΔΥ δήλωσε ότι.. ανησυχεί για τα 97 κρούσματα σε 4 ημέρες και απείλησε με νέο lockdown που θα καταστρέψει εντελώς την ελληνική οικονομία.

Βέβαια από τα 97 κρούσματα, τα 30 αφορούν ταξιδιώτες από το εξωτερικό, και τα 29 εντοπίστηκαν στο πλαίσιο οργανωμένων μαζικών ελέγχων στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στα 3.049, ενώ ο αριθμός των θυμάτων είναι 182.

«Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και διεθνές και βρίσκεται σε ετοιμότητα να παρέμβει, ανά πάσα στιγμή, αν χρειαστεί» αναφέρει η προ τελευταία παράγραφος της σημερινής επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ όπου ανακοινώθηκαν 97 νέα κρούσματα, από την Πέμπτη 4/6/2020.

Είναι προφανής ο υπαινιγμός ότι η κυβέρνηση και οι ειδικοί του υπ. Υγείας δεν θα διστάσουν να εισηγηθούν την επιβολή νέων μέτρων lockdown κάτι που θα οδηγήσει σε ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας, την ώρα που οι υπόλοιπες χώρες δείχνουν να αφήνουν την τρομοϋστερία για τον ιό πίσω τους . 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλήθεια γιατί η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων απειλεί με μέτρα τα οποία θα «τελειώσουν» οριστικά την ήδη μισοπεθαμένη ελληνική οικονομία; 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr