Home Greek News Θησείο: Συνελήφθησαν ανήλικοι με μολότοφ – Θα πήγαιναν Εξάρχεια να επιτεθούν σε αστυνομικούς!

Θησείο: Συνελήφθησαν ανήλικοι με μολότοφ – Θα πήγαιναν Εξάρχεια να επιτεθούν σε αστυνομικούς!

by _
0 comment 171 views

Θησείο: Συνελήφθησαν ανήλικοι με μολότοφ – Θα πήγαιναν Εξάρχεια να επιτεθούν σε αστυνομικούς!

07/06/2020, 22:40 Upd: 07/06/2020, 22:50


Οι πέντε ανήλικοι είπαν στην Κρατική Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκαν, ότι θα πήγαιναν στα Εξάρχεια για να επιτεθούν σε αστυνομικούς – Ανησυχία στις Αρχές, που εξετάζουν το σενάριο οι νεαροί να «στρατολογούνται» απο αντιεξουσιαστές με παρελθόν σε ανάλογες επιθέσεις

Πέντε ανήλικοι, οι οποίοι είχαν στα σακίδιά τους μπουκάλια με βενζίνη, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην περιοχή του Θησείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ανήλικοι είπαν στην Κρατική Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκαν, ότι θα πήγαιναν στα Εξάρχεια για να επιτεθούν, αργά το βράδυ, σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή.

Η Κρατική Ασφάλεια διενεργεί έρευνα για την υπόθεση αυτή.

Κατά πληροφορίες, μόνο δύο εκ των ανηλίκων γνωρίζονταν ήδη μεταξύ τους. Συναντήθηκαν χθες και οι πέντε για πρώτη φορά κατόπιν ραντεβού που κανόνισαν μέσω εφαρμογής στο Διαδίκτυο. Δύο εξ αυτών, μάλιστα, είχαν συμμετοχή στα επεισόδια της Παρασκευής 5 Μαΐου στην πλατεία Συντάγματος.

Οι Αρχές εξετάζουν πλεον το ενδεχόμενο οι «βετεράνοι» αντιεξουσιαστές να προβαίνουν στην στρατολόγηση  «αχαρτογράφητων» νεαρών παιδιών, που δεν έχουν απασχολήσει μέχρι τώρα το νόμο, προκειμένου να περνούν απαρατήρητοι και να «διασκορπίζουν» τα εργαστήρια κατασκευής των μολότοφ, ώστε να γίνονται επιθέσεις, χωρίς να υπάρχουν «γιάφκες» στο στόχαστρο των Αρχών.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr