Home ΗΠΑ Ο «μπάτσος» που «σκότωσε» τον Τζόρτζ Φλοϊντ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος στην φωτο. σήμανσής του! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

Ο «μπάτσος» που «σκότωσε» τον Τζόρτζ Φλοϊντ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος στην φωτο. σήμανσής του! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

by _
0 comment 319 views

Ο «μπάτσος» που «σκότωσε» τον Τζόρτζ Φλοϊντ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος στην φωτο. σήμανσής του! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο «αστυνομικός» της Μινεαπόλεως που «δολοφόνησε» ΔΗΘΕΝ τον Τζόρτζ Φλοϊντ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος στην φωτογραφία σήμανσής του! Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει πως το γεγονός αυτό ήταν….ΨΕΥΤΙΚΟ 100 τοις 100!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο όπου κάνουμε άναλυση-σύγκριση μεταξύ των χαρακτηριστικών του προσώπου του Λευκού αστυνομικού που «στρίμωξε» το λαιμό του Φλοϊντ στο έδαφος και του ανθρώπου στην φωογραφία σημάνσεώς του (που υποτίθεται ότι είναι ο «ίδιος»), και όπως μπορεί πολύ εύκολα να δεί κάποιος, που διαθέτει…ΜΥΑΛΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!!! Π.χ., Τα χαρακτηριστικά του προσώπου των δύο ανδρών είναι διαφορετικά, τα μάγουλα δεν είναι τα ίδια, τα αυτιά δεν είναι τα ίδια, τα μαλλιά δεν είναι τα ίδια. Και σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, όταν τα αυτιά είναι διαφορετικά, αυτό αποτελεί μια ατράνταχτη απόδειξη ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

 

View this post on Instagram

 

GREEKNEWSONDEMAND.com: ALL FAKEl #georgefloyd #derekchauvin #minneapolis #Minnesota #BLM #falseflag

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris) on

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), o Τσάββιν και ο Φλοϊντ είναι…ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΣΕΩΣ που δουλεύουν για το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ επιλέχτηκαν να παίξουν τους δύο κύριους ρόλους σε αυτό το ψευτο-δράμα που συνεχίζει να απασχολείς τις ανεγκέλφαλες μάζες εκεί έξω. Ακόμη κι…ΕΛΛΗΝΕΣ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  ασχολούνται με τον ψεύτο-θάνατο του Φλοϊντ, ενώ οι ίδιοι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ με τα δικά τους εγχώρια, εθνικά θέματα! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Είδατε πως ακόμη και Έλληνες ηθοποιοί και άλλα μεγάλα ονόματα ελληνικά αναρτούν στα social media μιμίδια και εικόμες υπερ του Φλοϊντ, κτλ.;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΕΤΣΙ;;; ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, διότι αυτούς τους έβαλαν να εκφρασθούν έτσι δημόσια οι…ΜΑΣΟΝΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ που θέλει η αχρεία, σαρκική κουλτούρα των Μαύρων των ΗΠΑ να προωθείται και στην…ΕΛΛΑΔΑ για να επηρεασθούν από αυτήν τα…ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ!!! Δεν είναι όλοι οι Μαύροι έτσι, διότι υπάρχουν πολλοί από αυτούς που είναι συντηρικτικοί Χριστιανοί  που ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ αυτήν την σάπια, αμαρτωλή κουλτούρα των δικών τους στις ΗΠΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;;; ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ…ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ‘ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ…ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ!!!

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ…ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΔΕΙΤΕ πόσο…ΖΩΑ είναι οι “διαδηλωτές”-εγκληματίες Τζόρτζ Φλοϊντ. Χυδαίες σεξουαλικές πράξεις σε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

Γι’ αυτό, άμα θέλουμε να ανοίξουμε μια συζήτηση για τις φυλές, για φυλετικά ζητήματα, τότε προσέξτε τους λόγους του Αποστόλου Παύλου, ο οποίος είπε…

οὐκ ἔνι Ἰουδαῖος οὐδὲ Ἕλλην, οὐκ ἔνι δοῦλος οὐδὲ ἐλεύθερος, οὐκ ἔνι ἄρσεν καὶ θῆλυ· πάντες γὰρ ὑμεῖς εἷς ἐστε ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ.

 

Δεν είναι πλέον Ιουδαίος ουδέ Έλλην, δεν είναι δούλος ουδέ ελεύθερος, δεν είναι άρσεν και θήλυ· διότι πάντες σεις είσθε εις εν Χριστώ Ιησού·

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΙΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ…ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ. «ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ Ο ΚΟΡΑΗΣ!

Είπε όμως και κάτι άλλο πολύ σημαντικό ο Παύλος…ΠΡΟΣΕΞΤΕ….

καὶ μὴ συγκοινωνεῖτε τοῖς ἔργοις τοῖς ἀκάρποις τοῦ σκότους, μᾶλλον δὲ καὶ ἐλέγχετε·

 

Και μη συγκοινωνείτε εις τα έργα τα άκαρπα του σκότους, μάλλον δε και ελέγχετε·

ΝΑΙ!…«μη συγκοινωνείτε εις τα έργα τα άκαρπα του σκότους, μάλλον δε και ελέγχετε» αλλά προτού όμως να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να ακούσουμε και να εφαρμόσουμε και το εξής…

καὶ μὴ συσχηματίζεσθε τῷ αἰῶνι τούτῳ, ἀλλὰ μεταμορφοῦσθε τῇ ἀνακαινώσει τοῦ νοός ὑμῶν, εἰς τὸ δοκιμάζειν ὑμᾶς τί τὸ θέλημα τοῦ Θεοῦ τὸ ἀγαθὸν καὶ εὐάρεστον καὶ τέλειον.

 

και μη συμμορφόνεσθε με τον αιώνα τούτον, αλλά μεταμορφόνεσθε διά της ανακαινίσεως του νοός σας, ώστε να δοκιμάζητε τι είναι το θέλημα του Θεού, το αγαθόν και ευάρεστον και τέλειον.

Αν όμως συμμορφονόμαστε με τον κόσμο αυτόν, τότε δεν θα μπορέσουμε να μεταμορφονόμαστε με την ανακαίνηση του νου μας και, άρα, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ (ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) μην μπορώντας να ξυνπήσουμε σε όλα όσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνουν στον κόσμο μας και τούτο μάλλιστα…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!

Διαβάστε τώρα όλα όσα έχουμε βγάλει μέχρι τώρα για αυτό το ΣΤΗΜΕΝΟ γεγονός που προορίστηκε για να προκαλέσει περαιτέρα ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ μεταξύ Μαύρων και Λευκών για το «διαίρε και βασίλευε» της…ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΣ!!!….

ΙΔΟΥ η έκδοσις Τζόρτζ Φλοϊντ 2,0 εκ…ΠΑΡΙΣΙΩΝ….

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΣΤΗΜΕΝΟΣ ο «θάνατος» του George Floyd. Σύνδεση με τον ψευτο- κορωνοϊό και τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΝΤ!!!

ΣΟΚ: Πράκτορες των ΣΟΡΟΣ και…ΕΡΝΤΟΓΑΝ προκαλούν αναταραχές στη Μινεσότα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ θάνατο του George Floyd!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr