Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ France Football: 8η πιο «καυτή» έδρα στον κόσμο το «Καραϊσκάκη»

France Football: 8η πιο «καυτή» έδρα στον κόσμο το «Καραϊσκάκη»

by _
0 comment 197 views

France Football: 8η πιο «καυτή» έδρα στον κόσμο το «Καραϊσκάκη»


Το France Football σε αφιέρωμα για τα 30 πιο… αφιλόξενα γήπεδα του κόσμου, τοποθέτησε στην κορυφή το «Μπομπονέρα» – Στην 8η θέση το «Γ. Καραϊσκάκης», στην 19η θέση η Τούμπα

Οι έδρες των Μπόκα Τζούνιορς (Μπομπονέρα), Λίβερπουλ (Άνφιλντ), Ντόρτμουντ (Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ), Ερυθρού Αστέρα (Μαρακανά) και Σέλτικ (Σέλτικ Παρκ) συνθέτουν την πρώτη πεντάδα με τις πιο «καυτές» έδρες του κόσμου.

Από την σχετική λίστα του France Football δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ελληνικές ομάδες με το γαλλικό περιοδικό να τοποθετεί στην 8η θέση το «Γ. Καραϊσκάκης» και στην 19η την Τούμπα.

karaiskaki-1

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 21 από τις 30 ομάδες προέρχονται από την Ευρώπη με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πάνω από Γαλατασαράι, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Φενέρμπαχτσε, Νάπολι, Μαρσέιγ ενώ συμπεριλαμβάνονται και αφρικανικοί σύλλογοι όπως είναι οι Αλ Αχλί (Αίγυπτος), Ράζα Καζαμπλάνκα (Μαρόκο), Μουλούντια (Αλγερία) και Εσπεράνς (Τυνησία).

karaiskaki-2
karaiskaki-3

Πηγή:www.gazzetta.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr